Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Τουρκία: Συνελήφθη ο κύριος σύμβουλος του Κιλιντσάρογλου


Με την ίδια πάντα κατηγορία, ότι ανήκει στο δίκτυο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, συνελήφθη...


 σήμερα ένας από τους κύριους συμβούλους του επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος του Κεμάλ Κιλιντσάρογλου. Ο Φατίχ Γκιουρσούλ, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, συνελήφθη και προφυλακίσθηκε στην Άγκυρα έπειτα από αίτημα της εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης.
Δεξί χέρι του γενικού γραμματέα του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, ο Γκιουρσούλ είχε παυθεί από τα καθήκοντά του μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, στο πλαίσιο των διώξεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους τομείς, από τον στρατό έως την παιδεία και τα μέσα ενημέρωσης.
Έκτοτε ο Γκιουρσούλ δεν συμβουλεύει πλέον «ενεργά» το CHP, αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωση που εξέδωσε και την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.