Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Διαδήλωση και πετροπόλεμος εν μέσω… κινούμενων οχημάτων


Αντιμέτωποι όχι με την κίνηση, αλλά με διαδηλωτές, καθώς και αντιεξουσιαστές που πετούσαν πέτρες σε αστυνομικούς, ήρθαν πριν από λίγο οδηγοί που...


 κινούνταν στην Πανεπιστημίου και την Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας.
Αν και η συγκέντρωση μαθητών ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00 στα Προπύλαια, η Τροχαία δεν διέκοψε την κυκλοφορία οχημάτων μέχρι τουλάχιστον τις 13:00.
Αν και αρχικά οι μαθητές είχαν συγκεντρωθεί πάνω στο πεζοδρόμιο, καθώς ερχόντουσαν περισσότεροι, άρχισαν να κατεβαίνουν και να καταλαμβάνουν τμήματα της Πανεπιστημίου με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στους οδηγούς που κινούνταν στο σημείο.
Ακόμη πιο εντυπωσιακά ήταν όμως τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΙ με ορισμένους μαθητές να πετούν αντικείμενα και πέτρες εναντίον αστυνομικών στην οδό Ακαδημίας, και την ίδια στιγμή αυτοκίνητα, αλλά και μοτοσυκλέτες να περνούν ενδιάμεσα από τους μαθητές και τους ένστολους.

Ενημέρωση από την Τροχαία
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ στις 13.30, η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας άρχισε σταδιακά να διακόπτεται λόγω των συγκεντρώσεων για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Αρχικά έκλεισε η Πανεπιστημίου, η λεωφόρος Αμαλίας και οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να κλείσουν όλοι οι δρόμοι στο κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.