Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ισόβια στον πατέρα που άφησε το παιδί του στο αυτοκίνητο να πεθάνει από τη ζέστη


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πατέρας που είχε ξεχάσει το 22 μηνών παιδί του μέσα στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ έξω από...


 την εταιρεία όπου εργαζόταν στην Ατλάντα της Τζόρτζια με αποτέλεσμα το παιδί να βρει τραγικό θάνατο.
Ο Τζάστιν Ρος Χάρις είχε κριθεί ένοχος τον περασμένο μήνα , ενώ τώρα του απαγγέλθηκε η ποινή.
Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι ο θάνατος ήταν δυστύχημα και ότι είχε ξεχάσει να αφήσει το αγοράκι στον παιδικό σταθμό.
Ωστόσο κατά τη διάρκεια της δίκης δόθηκε στη δημοσιότητα υλικό που τον «έκαιγε», περιλαμβανομένων γραπτών μηνυμάτων σε ανήλικα κορίτσια την ώρα που το αγόρι πέθαινε.
Ο δικαστής έκανε λόγο για ένα «φρικτό, αποκρουστικό» έγκλημα καθώς ο Χάρις «ασυγκίνητος έφευγε και άφηνε το παιδί του στο ζεστό αυτοκίνητο να σκάσει από τη ζέστη».
Φορώντας την πορτοκαλί στολή των φυλακισμένων,ο Χάρις άκουσε χθες ανέκφραστος την ετυμηγορία του δικαστηρίου.
Οι κατήγοροι υποστήριξαν ότι ο Χάρις σχεδίασε τη δολοφονία του ίδιου του γιου του επειδή ήθελε να αφήσει την οικογένειά του ώστε να συνεχίσει τις σχέσεις του με άλλες γυναίκες.
Το ακροατήριο άκουσε ότι ο Χάρις είχε αναζητήσει μέσω διαδικτύου πληροφορίες για το πόσο χρόνο και τι θερμοκρασία απαιτούνται για να πεθάνει κάποιος σε ένα ζεστό αυτοκίνητο, αλλά και ιστοσελίδες που αναφέρονταν στο πώς είναι να ζει κανείς χωρίς παιδιά.
Σημειώνεται πως η πρώην σύζυγός του, με την οποία χώρισαν μετά τη σύλληψή του, κατέθεσε υπέρ του, λέγοντας πως παρότι της «κατέστρεψε» τη ζωή, ήταν ένας τρυφερός πατέρας που δεν θα έκανε ηθελημένα κακό στον γιο τους.
Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Χάρις έκλαψε όταν φωτογραφίες του γιου του δόθηκαν στο σώμα των ενόρκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.