Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Σε αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων προχωρούν οι αγρότες


Σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων, προχωρούν οι αγρότες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για να την κατάσταση στον πρωτογενή τομέα...Ο πρόεδρος του σωματείου Δήμου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστήριξε ότι οι αγρότες πρέπει να υπενθυμίσουν στην ελληνική κυβέρνηση ότι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα παραμένουν σε εγρήγορση και δεν προτίθενται να μείνουν αμέτοχοι στην πολιτική που ακολουθείται και οδηγεί στον αφανισμό τους, στοχεύουν με τη σημερινή τους συμβολική κινητοποίηση αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Κιλκίς.

"Έχουμε τηλεφωνήματα από συναδέλφους μας σε διάφορα χωριά της περιοχής που μας καλούν να τους περιμένουμε στην είσοδο του Πολυκάστρου όπου συγκεντρωνόμαστε και προκειμένου όλοι μαζί να μεταβούμε με τα αγροτικά μηχανήματα και τα τρακτέρ μας στο τελωνείο των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ", επισήμανε ο ίδιος, συμπληρώνοντας: "θα προχωρήσουμε σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου όπου αναμένεται να φτάσουμε στις 12". Η χρονική διάρκεια του αποκλεισμού, θα εξαρτηθεί από τις δυνάμεις που θα έχουν συγκεντρωθεί, ανέφερε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καρυπίδης τόνισε "αυτό που ανέφερα ότι θα πάμε στην Ειδομένη να στήσουμε καταυλισμό δεν είναι κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Στις 17/12 η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων έχει ολομέλεια. Στη διάρκειά της θα συζητήσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας ως πρωτογενής τομέας, οι επόμενες και αναμένονται μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.