Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Justin Bieber: Το Instagram είναι του διαβόλου, είναι η κόλαση


Πόλεμο με το Instagram φαίνεται πως ξεκίνησε ο Justin Bieber καθώς πλέον πιστεύει ότι «είναι του διαβόλου»...Τη δήλωση αυτή την έκανε κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Λονδίνο και τρεις μήνες μετά την διαγραφή της σελίδας του, την οποία είχε χρησιμοποιήσει πολλάκις για την προώθηση της δουλειάς του αλλά και του τρόπου ζωής του.
«Ποιος νομίζει ότι θα πρέπει να επιστρέψω στο Instagram;», ρώτησε ο Μπίμπερ τους θαυμαστές του κι αυτοί ξέσπασαν σε κραυγές. «Μπα... Εγώ δεν θέλω να ξαναγυρίσω. Το Instagram είναι του διαβόλου. Είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι το Instagram είναι η κόλαση. Είμαι κατά 90% σίγουρος. Πρέπει να το στείλουμε στην κόλαση και να κλειδώσουμε τον διακομιστή του Instagram», προέτρεψε τους θαυμαστές του.
«Δεν ξέρω γιατί μιλάω γι’ αυτό», πρόσθεσε ο τραγουδιστής γελώντας.
Η εμφάνισή του στο Λονδίνο ήταν η τελευταία της παγκόσμιας περιοδείας του για το 2016. Οι συναυλίες του ποπ σταρ θα ξεκινήσουν και πάλι τον Φεβρουάριο του 2017 από το Μεξικό και θα συνεχιστούν, μεταξύ άλλων, στην Αυστραλία, την Βραζιλία, το Πουέρτο Ρίκο και την Ιταλία.
«Αυτή είναι η τελευταία μας εμφάνιση… και δεν ξέρω τι θα κάνω όταν επιστρέψω στο σπίτι μου. Νιώθω ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα… και να τριγυρίζω στο δωμάτιο μου, να βγάλω φωτογραφίες για το Instagram, αλλά να μην τις δημοσιοποιήσω», είπε ο 22χρονος ποπ σταρ στους θαυμαστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.