Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ο άνθρωπος που έφτιαξε τα Starbucks αποχωρεί από CEO


Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της εταιρείας, που ο ίδιος ίδρυσε, που αποχωρεί από τα ηνία των Starbucks. Άραγε θα είναι και η τελευταία;...



Απώλειες 3,7% σημειώνει στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Wall Street η μετοχή της Starbucks μετά την ανακοίνωση του CEO, Howard Schultz πως θα εγκαταλείψει τα καθήκοντά του ως επικεφαλής της γνωστής αλυσίδας.

Ο Howard Schultz αποχωρεί από τη θέση του CEO ώστε να αφιερώσει όλο το χρόνο του στη νέα στρατηγική πρωτοβουλία της 45χρονης εταιρείας να ανοίξει καταστήματα καφέ πολυτελείας.

Ο 63χρονος Schultz παραδίδει τα ηνία στον Πρόεδρο και Διευθυντή Λειτουργιών Kevin Johnson, που υπηρέτησε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας για πολλά χρόνια προτού ενταχθεί στην εκτελεστική ομάδα πριν από δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.