Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Η δύτρια που βουτά χωρίς καμία ασφάλεια κάτω από τους πάγους της Αρκτικής! [video]


HJohannaNordblad είναι μια Φιλανδή ελεύθερη δύτρια, που κατείχε το ρεκόρ των 50 μέτρων...


 κατάδυσης κάτω από πάγο και την ιστορία της συμπυκνώνει σε μια μαγευτική ταινία μικρού μήκους ο Βρετανός σκηνοθέτης και φωτογράφος IanDerry.
Η Nordblad ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο σπορ και ενώ ανάρρωνε από ένα σοβαρό ατύχημα με ποδήλατο, που σχεδόν κατέστρεψε το πόδι της.
«Έμαθα για την Johanna από την αδελφή της που είναι φωτογράφος. Μου άρεσε η ιστορία της - να έχεις ένα τόσο τρομερό τραυματισμό και να τον ξεπεράσεις με έναν τόσο ακραίο τρόπο», λέει ο Derry.
«Όταν τη συνάντησα και πήγα στην τοποθεσία που βουτούσε - όπου τότε επικρατούσε θερμοκρασία -24C, ήξερα ότι έπρεπε να γυρίσω αυτό το φιλμάκι. Το φυσικό περιβάλλον και η σιωπή που απλωνόταν εκεί ήταν κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Βούτηξα κάτω από τον πάγο, για να έχω τη σωστή οπτική και όλο αυτό σου έκοβε την ανάσα. Αυτό που κάνει είναι κυριολεκτικά στα άκρα, αλλά το κάνει με τόση άνεση», κατέληξε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.