Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Μαθητές έκαναν σεξ στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου σχολής οδηγών[video]


Ένα βίντεο με δυο άτομα να βρίσκονται στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου σχολής οδηγών και να δίνουν την εντύπωση ότι...


 κάνουν σεξ κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Το βίντεο κατέγραψε άλλος οδηγός που πέρασε δίπλα από το αυτοκίνητο την επίμαχη στιγμή, στην πόλη Linyi, στην επαρχία Shandong της Κίνας. Τα θολωμένα τζάμια του τράβηξαν την προσοχή, σύμφωνα με την Daily Mail και όταν κατάλαβε τι διαδραματιζόταν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου άρχισε να φωνάζει: «Δεν πάτε σε κάποιο ξενοδοχείο;»
Οι υπεύθυνοι της σχολής οδηγών, ωστόσο διαψεύδουν την εκδοχή αυτή και υποστηρίζουν ότι ο δάσκαλος οδήγησης άφησε τα παιδιά μέσα στο αμάξι και αυτά απλά συζητούσαν.
Κατηγορεί δε τον άλλο οδηγό που κατέγραψε το σκηνικό ότι παραβίασε την ιδιωτικότητα του αγοριού και του κοριτσιού όταν ανήρτησε το βίντεο στο διαδίκτυο. Το υπουργείο Μεταφορών της Κίνας διερευνά το περιστατικό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.