Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Το κρύο και το χιόνι... ανέβαλαν τα επεισόδια

Περίπου 400 αστυνομικοί των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ βρίσκονται από το πρωί στο Λαύριο, αναμένοντας την εκδήλωση επεισοδίων. Ο λόγος είναι...


γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη, στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, η συνέλευση των Πρυτάνεων, οι οποίοι  συζητούν τις επικείμενες αλλαγές στον χώρο της εκπαίδευσης, που σχεδιάζει με νομοσχέδιο να προχωρήσει η κυβέρνηση στα μέσα Ιανουαρίου. Εκατοντάδες φοιτητές - μέλη πανεπιστημιακών παρατάξεων, είχαν εξαγγείλει συγκεντρώσεις στο σημείο και οι αστυνομικοί είχαν λάβει εντολή να σχηματίσουν αλυσίδα προκειμένου να μην επιτρέψουν στους φοιτητές να πλησιάσουν στο σημείο.

Όμως, κάτι το... πολικό κρύο, κάτι οι δρόμοι που ήταν κλειστοί λόγω των επεισοδίων μεταξύ αστυνομικών και κατοίκων, στην Κερατέα, για τον ΧΥΤΑ... τελικά δεν έγινε το παραμικρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.