Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι βγάζουν χρήματα στη μνήμη του Σωκράτη; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΪΜΟΥΔΟ- ΜΠΛΟΓΚ

Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που οι δολοφόνοι της ΣΕΧΤΑΣ, μιας δήθεν "Επαναστατικής Οργάνωσης", αποφάσισαν να αφήσουν ορφανά 2 παιδιά. Την ημέρα που ο Σωκράτης έπεφτε νεκρός...

Διαβάστε ποιοι σας κοροϊδεύουν - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




κάποιοι σκέφτηκαν να πατήσουν πάνω στο πτώμα του και να αρπάξουν αυτό που με τόσο κόπο (και αίμα) δημιούργησε... την φήμη του "Τρωκτικού". Κάποιοι από αυτούς, δεν τολμούσαν καν να του μιλήσουν όσο ήταν εν ζωή, γιατί το μόνο που ήξεραν να κάνουν καλά επί χρόνια ήταν να ζουν σε βάρος άλλων, να επιβιώνουν σαν φελλοί, πού όμως κάποτε το σύστημα τους ξέβρασε στις βρώμικες ακτές των αζήτητων... της μοναξιάς.

Αυτοί οι αιμοβόροι τύποι, έστησαν ένα πολύ καλά σχεδιασμένο κόλπο, το οποίο περίμεναν εδώ και καιρό την κατάλληλη ευκαιρία. Άλλοι, πρώην συνεργάτες του Σωκράτη, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα κακέκτυπο, έναν κλώνο, γιατί ΠΟΤΕ δεν είχαν τα... κότσια να φτιάξουν κάτι δικό τους από την αρχή. Δε σεβάστηκαν στο ελάχιστο τη μνήμη του αποκαλούμενου (από αυτούς) φίλου του κι αποφάσισαν να βγάλουν το "τρωκτικό" με μισόλογα και δήθεν "πιέσεις" από την google, τις οποίες όπως λένε, δεν ξέρουν αν θα μπορέσουν να αντέξουν για να βάλουν διαφημίσεις. Σε ποιους τα πουλάτε αυτά ρε αλήτες;

Αυτό είναι το πρώτο μέρος του αφιερώματος, για τις αλητείες που κάποιοι έκαναν σε βάρος ενός ανθρώπου που έπεσε μαχόμενος υπερασπιζόμενος ένα πράγμα. Την αλήθεια. Αυτό που καμία μαϊμού δεν ξέρει να ξεχωρίζει. Όσο υπάρχετε να ξέρετε ότι έχουμε πόλεμο. Ο κόσμος όχι μόνο θα μάθει τα κατορθώματά σας αλλά ακόμη και τι κάνετε στο σπίτι σας. Κι ας κρύβεστε πίσω από τα φουστάνια που φοράνε κοριτσάκια απ' το Μενίδι ή πίσω από πολυτελή γραφεία εκδοτικών οίκων. Καταλάβατε; ή θέλετε να πούμε περισσότερα;

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/
Ο μεγαλύτερος και διασημότερος μαϊμουδοκλώνος. Δημιουργήθηκε μόλις λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Σωκράτη. Στηρίχτηκε σε ένα ψέμα. Ο "τούφας" ιδιοκτήτης του, το βλαχαδερό που δεν μπορούσε να αρθρώσει μία πρόταση χωρίς το "εεε" βρήκε την ευκαιρία να κάνει χοντρή μπίζνα... Έχει ο καιρός γυρίσματα.

http://www.tromaktiko.net/
Όπως λένε και οι ίδιοι- The copy of the copy (η αντιγραφή της αντιγραφής)... Του ιδίου "τούφα"!

http://www.tromaktiko.info/
Άλλη μια κόπια της κόπιας! Του ιδίου τούφα

http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/ 
Σε πιο "ελεύθερο" ύφος ξανά η αντιγραφή της αντιγραφής. Άλλος ένας τρόμπας που μυρίστηκε αίμα και κοίταξε να βγάλει χρήμα.

http://www.troktikaras.com/
Αυτό εδώ υπήρχε πολύ πριν κλείσει το troktiko. Αυτός απλά θυμίζει τις περιπτώσεις των κινέζων που κατασκευάζουν μαϊμού Porsche.

http://troktiko-blog.blogspot.com/
Αυτοαποκαλείται troktiko2. Κάποιοι πιστεύουν πως πρόκειται για τη γνήσια συνέχεια του αυθεντικού και όχι για κόπια... Η αλήθεια είναι ότι ο τύπος δεν υπάρχει. Γιατί πολύ απλά, η καλύτερη αποκάλυψη που έχει κάνει είναι για την αντιγραφή που έκανε σε ρεπορτάζ του Star για την Τζούλια.

http://to-troktiko.blogspot.com/
Ένα από τα πολλά, με ελάχιστες αναρτήσεις...

http://tr0ktik0.blogspot.com/
Το ίδιο όνομα, διαφορετικό layout. Άλλο ένα όρνιο που έπεσε με φόρα να ξεσκίσει τις σάρκες ενός οικογενειάρχη.

http://okitkort.blogspot.com/
To troktiko ανάποδα... Αυτός είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Κάποτε το έπαιζε φίλος. Υποσχόταν ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορούσε για να τιμήσει τη μνήμη του "φίλου του". Κι αποφάσισε στη μνήμη του Σωκράτη να κάνει ότι χειρότερο μπορούσε... Να την καπηλευτεί, να ξεπουληθεί και να αρχίζει να ψάχνεται για διαφημίσεις. Και εκεί που στην αρχή πήγε να το παίξει άξιος συνεχιστής του "troktiko"μετά τον πρώτο γύρο, έβγαλε τα λογότυπα που τόσο πολύ έμοιαζαν με το πρωτότυπο κι αποφάσισε να το γυρίσει αλλιώς. Πάρ΄ το αλλιώς γιατί αυτά που σερβίρεις δεν είναι... νέκταρ, αλλά αίμα, κατάλαβες;;;

http://www.troktiko2010.com/

Πήρε το όνομα, άλλαξε το layout και αναδημοσιεύει κυρίως τις αναρτήσεις του tromaktikou... Ο γνωστός "τούφας" αποδεικνύεται ευρηματικός.


http://troktiko73-10.blogspot.com/

Άλλο ένα που δεν έχει να πει...

Ρε δεν ντρέπεστε; Θέλετε να τιμήσετε τη μνήμη του Σωκράτη; Φτιάξτε κάτι ΔΙΚΟ ΣΑΣ! Σταματήστε να τρέφεστε από τις σάρκες του. Δε διαφέρετε σε τίποτα από τους δολοφόνους της ΣΕΧΤΑΣ, το καταλαβαίνετε;


ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. Φτύστε κατάμουτρα όσους σας εκμεταλεύονται για να πλουτίσουν. Διαγράψτε αυτά τα site από τα "αγαπημένα σας".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ όπως το ανήρτησε το enimerwsi, στο youtube. Συγχαρητήρια για τη δουλειά παιδιά... και το ήθος σας.


5 σχόλια:

  1. Δείτε την πρώτη ανάρτηση του tromaktikou.

    Θα γίνουμε tro(ma)ktikoi...

    Σε λίγες μέρες κάτι νέο αρχίζει...από ΕΔΩ! Στηρίξτε το...
    Η ελευθερία του λόγου είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε...
    Ας γίνουμε όλοι οι ΤΡΟΚΤΙΚΟΙ, πλέον και ΤΡΟ(ΜΑ)ΚΤΙΚΟΙ...
    Στη μνήμη, του φίλου και συνεργάτη μας...

    Tro(ma)ktikos


    Δείτε το snapshot της ανάρτησης:
    http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=557:tromaktiko-h-syneheia-toy-troktikou&Itemid=178

    Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη ανάρτηση... Πριν είχε γίνει μία άλλη ανάρτηση στην οποία ο δημιουργός όπως έλεγε του blog θα έγραφε περισσότερο άρθρα με θέματα τεχνολογικά.
    Όταν είδε πως το κόλπο με το όνομα έπιασε, έσβησε εκείνη την ανάρτηση και έβαλε αυτήν που βλέπετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δεν μας λετε τα ονοματα τους ? γιατι δεν τους ξεσκεπαζετε ? εχω βαρεθει να διαβαζω σποντες και υπονοουμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα γνωρίζουν Ανώνυμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μην λέμε ότι θέλουμε το 95% αυτών που ξεκινούν ένα blog έχουν σαν απόλυτο σκοπό τους το χρήμα και για να βγάλουν λεφτά μπορούν να βάλουν ακόμα και την πιο χαζή δημοσίευση και να ξεπουληθούν στον οποιοδήποτε.
    Οπότε λοιπόν η κουβέντα αυτή δεν οδηγεί πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.