Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αναβλήθηκε η επίσκεψη Παπανδρέου στις ΗΠΑ


Κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ματαιώθηκε το προγραμματισμένο ταξίδι στις ΗΠΑ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος περιέγραψε με τα μελανότερα...




χρώματα την κατάσταση που ο ίδιος βίωσε στο Eurogroup αλλά και τις φοβερές πιέσεις των Ευρωπαίων προς την χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός έκρινε ότι δεν μπορεί να μην βρίσκεται στην Ελλάδα, τη στιγμή που όλα κρέμμονται από μια κλωστή.

Η πρόεδρος του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, φέρεται να έχει ασκήσει επιπλέον πιέσεις προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την εφαρμογή των μέτρων που ήδη έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση ενώ οι πυκνώνουν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες έχει ζητηθεί η λήψη κι άλλων μέτρων για την επιπλέον περικοπή άλλων 2,5 δις ευρώ από τις δημόσιες δαπάνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.