Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πανικός στα στρατόπεδα της Κύπρου. Ετοιμάζονται για πόλεμο;

Τον πανικό σπέρνουν οι επόπτες και οι διοικητές στα στρατόπεδα της Κύπρου. Ειδικότερα οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες ξυπνούν καθημερινά με το φόβο πολέμου. Χθες μάλιστα, στις περισσότερες μονάδες, τους είπαν πως πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα πολέμου, ενώ σε κάποιες άλλες μονάδες έγινε και συσκότιση για λόγους εκπαίδευσης...

Σύμφωνα με πληροφορίες σε κάποια στρατόπεδα ήδη χτύπησε "συναγερμός" σα να γινόταν εκείνη την στιγμή πόλεμος και οι στρατιώτες βγήκαν από το θάλαμο με όπλα, κράνη, εξαρτήσεις και συμπεριφέρθηκαν σαν να γινόταν πόλεμος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως αυτό το Σαββατοκυρίακο δεν υπήρχε σχεδόν κανένας στρατιώτης εξοδούχος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του THOUSANDNEWS ένας νεοσύλλεκτος, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κινδυνεύει να μην πετάξει τη Δευτέρα με την αποστολή της ομάδας για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι , ενώ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για τα όσα διαδραματίζονται.

Στα πηγαδάκια του στρατού, οι φαντάροι προγραμματίζουν τι θα κάνουν στην επόμενή τους έξοδο και για πλάκα λένε: "Μετά τον πόλεμο θα πάμε εκεί"!

Το κλίμα είναι τεταμένο, αλλά κυριαρχεί πανικός για το τίποτα. Γιατί όπως σας είχαμε πει, δεν την παίρνει την Τουρκία να ακουμπήσει την Κύπρο...

Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ.

πηγή: thousandnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.