Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Έκανε το σπίτι του φυτεία! [ΦΩΤΟ]



Υπό τη σημαία του Bob Marley, ο 29χρονος νεαρός είχε μετατρέψει ένα δωμάτιο, στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη σε χασιοφυτεία! Μέσα σε 9 γλάστρες είχε φυτέψει δενδρύλια, τα οποία βοηθούσε να αναπτυχθούν με την μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας, χρησιμοποιώντας δηλαδή ειδικές λάμπες, που υποκαθιστούσαν τον ήλιο, και ποτίζοντάς τις συχνά με μεράκι! Δείτε τις φωτογραφίες από την απίστευτη φυτεία...





Αρχικά σε έρευνα που έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του, στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης, όπου υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για την παραγωγή ναρκωτικών με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 9 γλάστρες με φυτά κάνναβης ύψους από (15) έως (70) εκατοστά,
  • 3 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 35,6γραμ.
  • διάφορα εργαλεία και μέσα υδροπονικής καλλιέργειας και
  • 1 κινητό τηλέφωνο.
Ακολούθως οι αστυνομικοί έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση τον 29χρονο και τελικά πέτυχαν τη σύλληψη του έξω από το σπίτι του. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον:
  • 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (148) γραμμάρια κάνναβης και
  • 1 κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.