Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Καρέ - καρέ η στιγμή της επίθεσης των ΜΑΤ στη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη

Αφού το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, χρειάζεται να διενεργήσει ΕΔΕ για να διαπιστώσει τα... καταγγελόμενα περί ξυλοδαρμού δημοσιογράφων, ας δούμε τι έχουν να πουν τώρα, που θα δουν καρέ - καρέ τις φωτογραφίες της άνανδρης επίθεσης συγκεκριμένης διμοιρίας των ΜΑΤ, το τονίζουμε, για την οποία έχουμε υπόνοιες ότι έχει επαναλάβει παρόμοιες ενέργειες. Δείτε τον ξυλοδαρμό των δημοσιογράφων καρέ - καρέ...



Στις φωτογραφίες βλέπτε τον "νταή" άνδρα των ΜΑΤ, της συγκεκριμένης διμοιρίας των ΜΑΤ, τη στιγμή που επιτίθεται στη φωτορεπόρτερ, Τατιάνα Μπόλαρη.




Άλλος ένστολος χτυπά με γκλομπ επίσης φωτορεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο. Ανάλογα περιστατικά έγιναν με θύματα κι άλλους επαγγελματίες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που βρίσκονταν εκεί για να καταγράψουν το συλλαλητήριο αλλά και τα επεισόδια.






Κοιτάξτε με τι μανία χτυπάει με το γκλομπ, φωτορεπόρτερ κι έναν διαδηλωτή ο "αγανακτισμένος" ματατζής!






Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο, η Ένωση Φωτορεπόρτερ, υποβλήθηκε μήνυση στον αρμόδιο εισαγγελέα, στην Ευελπίδων κατά της Ελληνικής Αστυνομίας.

2 σχόλια:

  1. Παιδιά, δικαιολογήστε τον. Το ξέρω το παιδί, μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον πολύ δύσκολο. Μου τα έλεγε η μάνα του κάθε βράδυ. Δύσκολη φάση σας λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που υποβλήθηκε μήνυση τι έγινε? Γαργάρα θα τα κάνουν όλα. Τους έχουμε μάθει χρόνια τώρα και τους ματατζήδες και τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.