Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μαθήτριες μεταφέρθηκαν από κατάληψη σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από χρήση κόκας!


Σοκ στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων. Η Ασφάλεια είχε εδώ και μέρες πληροφορίες ότι στις καταλήψεις κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως δεν μπορούσε να επέμβει. Μέχρι που έγινε το αδιανόητο! Δύο κοπέλες, μόλις 15 χρονών, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση μετά από υπερβολική χρήση κοκαΐνης...




Το ρεπορτάζ του planet-greece είναι πλήρως διασταυρωμένο κι επιβεβαιωμένο και δε δέχεται την παραμικρή διάψευση. 

Οι δύο 15χρονες, μαθήτριες του ίδιου σχολικού συγκροτήματος, που τελεί εδώ και μέρες υπό κατάληψη, βρίσκονταν το βράδυ της Παρασκευής στο σχολείο, όπου μαζί με συμμαθητές τους είχαν οργανώσει πάρτι με κοκαΐνη, χασίς και άφθονο αλκοόλ.

Διοργανωτές φέρονταν δύο συμμαθητές τους, οι οποίοι και ήταν οι κύριοι διακινητές των ναρκωτικών. "Θέλαμε να τις ρίξουμε πιο εύκολα, γι' αυτό τους δώσαμε κόκα, αν κι αυτές δεν πιέστηκαν και πολύ. Μόνες τους το ζήτησαν" δήλωσε με ειλικρίνεια που σόκαρε τους αστυνομικούς, ο ένας από τους 15χρονους, που τελικά συνελήφθη.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν... τέλεια μέχρι που οι δύο κοπέλες δεν άντεξαν. Σε συνδυασμό με το αλκοόλ που είχαν καταναλώσει κατέρρευσαν. Στην αρχή οι συμμαθητές τους νόμισαν ότι δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό. Ένας από τους 15χρονους της παρέας τις πλησίασε, τις κούνησε και είδε ότι δεν αντιδρούσαν. Κάποια στιγμή, είδε να βγάζουν αφρό από το στόμα. Πανικοβλήθηκαν. Πήραν τηλέφωνο το ΕΚΑΒ και είπαν να βιαστούν γιατί είχαν λιποθυμήσει.

Στους νοσοκόμους του ΕΚΑΒ δεν ανέφεραν λέξη για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Γνώριζαν ότι θα έμπλεκαν. Τα λεπτά κυλούσαν, και ήταν κρίσιμο το κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε. Από θαύμα έμειναν στη ζωή. Οι γιατροί δεν ήξεραν τι μπορεί να τους είχε συμβεί. Μέχρι που οι αιματολογικές εξετάσεις, λίγη ώρα αργότερα αποκάλυψαν την αλήθεια. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του 15χρονου που πήρε τηλέφωνο. Έκαναν, παρουσία εισαγγελέα, έρευνα στο σπίτι του, όπου ο ανήλικος μαθητής τους υπέδειξε σημείο όπου είχε κρυμμένα μερικά γραμμάρια χασίς. Κάποια στιγμή, ο ένας από τους αστυνομικούς του λέει να τηλεφωνήσει στον "κολλητό" του από το σχολείο. Του είπε να βάλει το τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση και να του μιλήσει κανονικά χωρίς να καταλάβει το παραμικρό. Ο αστυνομικός υπέδειξε στον 15χρονο να ζητήσει από τον "κολλητό" του να του στείλει μία φωτογραφική μηχανή. Πράγματι, λίγα λεπτά αργότερα, μία συμμαθήτριά του χτυπούσε το κουδούνι της πόρτας.

Οι αστυνομικοί, την ακινητοποίησαν, της πήραν την φωτογραφική μηχανή που είχε. Ήταν μια παλιάς τεχνολογίας, που στη θέση του φιλμ είχε συσκευασμένα μερικά γραμμάρια χασίς. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επί τόπου τον 15χρονο και την επίσης συνομίλικη συμμαθήτριά του, ενώ λίγη ώρα μετά έπιασαν και τον άλλον 15χρονο, που διακινούσε τα ναρκωτικά στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  planet-greece οι δύο κοπέλες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. Σε βάρος των τριών παιδιών ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ενώ διώξεις ασκήθηκαν και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το εξοργιστικό είναι ότι το σχολείο συνεχίζει να τελεί υπό κατάληψη. Φυσικά και γνωρίζουμε ποιο είναι το σχολείο, όπως και το νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν οι δύο μαθήτριες, ωστόσο δεν τα αποκαλύπτουμε σκοπίμως, για ευνόητους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.