Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Το Ηράκλειο στη λίστα με τις εξυπνότερες πόλεις του κόσμου



Μια θέση στη λίστα με τις 21 πιο έξυπνες πόλεις του κόσμου εξασφάλισε το Ηράκλειο μετά από αξιολόγηση του από τον Διεθνή Οργανισμό Intelligent Communities Forum, που εδρεύει στην Νέα Υόρκη. Η αξιολόγηση αυτή συνδέεται με την αξιοποίηση...



καινοτόμων εφαρμογών της πληροφορικής και των επικοινωνιών, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση προς τους πολίτες.

Για την ακρίβεια το Ηράκλειο είναι μια από τις 4 πόλεις (Βαρκελώνη(Ισπανία), Φρανκφούρτη(Γερμανία) και Ούλου (Φιλανδία)) της Ευρώπης που συμμετέχουν στην λίστα.

«Η διάκριση αποτελεί δικαίωση της συνεχούς προσπάθειας του Δήμου, την οποία θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ακόμη ένταση», τόνισε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Κουράκης, προκειμένου με την αποτελεσματική αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών της πληροφορικής και των επικοινωνιών, να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την ποιότητα εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ο ίδιος είπε ότι η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, των στελεχών του Δήμου και των συνεργαζομένων φορέων της πόλης θα συνεχιστεί και ευελπιστούμε σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

πηγή:Patris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.