Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Μια στις δυο συλλήψεις αφορούσε αλλοδαπούς


Και μετά κατηγορούν κάποιοι τους Έλληνες για ρατσισμό και ξενοφοβία. Γιατί δεν τους μαζεύουν, λοιπόν, όλους αυτούς, στα σπίτια τους να τους ταΐσουν;...



811 από τις 1.673 συλλήψεις που έκανε συνολικά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκη τον τελευταίο μήνα του 2011 αφορούσε παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό της ίδιας της υπηρεσίας, το 48,5% των συλλήψεων αφορούσαν τέτοιες παραβάσεις, γεγονός που, σύμφωνα με τις αρχές, δείχνει το σοβαρότατο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζει η χώρα, ειδικά στα βόρεια.

Περίπου 16,7% των συλλήψεων (278) αφορούσαν άτομα που βαρύνονταν με καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ σχεδόν το 8,7% (145 άτομα) παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και 8,5% (142 άτομα) ληστείες και κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.