Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο διάλογος Παπούλια - δημ/φων για τις εκλογές και τα "φίδια" της Διαμαντοπούλου

http://news247.gr/ellada/politiki/article1681439.ece/ALTERNATES/w620/orkomosia7312.jpg

Ένα πολύ ενδιαφέροντα διάλογο που πυροδότησε πολλές συζητήσεις για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπουλίας με τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την ορκωμοσία των νέων υπουργών της κυβέρνησης Παπαδήμου...



Όταν η ορκωμοσία ολοκληρώθηκε ο κ. Παπούλιας στράφηκε προς τη μεριά των δημοσιογράφων και είπε: «Λοιπόν παιδιά εις το επανιδείν ...». Ένας από αυτούς δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε: «Τι εννοείτε; ότι θα έχουμε σύντομα εκλογές και πάλι ορκωμοσίες»; Η ανταπάντηση από τον κ. Παπούλια ήταν άμεση επίσης: «Από τότε που σε ξέρω όλο είσαι βιαστικός» είπε χαμογελώντας στον δημοσιογράφο.

Από τους ενδιαφέροντες διαλόγους ήταν και αυτός που είχε η νέα υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου με τον διάδοχο της στο υπουργείο Παιδείας Γιώργο Μπαμπινιώτη. «Μια πόρτα ανοίγεις στο υπουργείο αυτό και βγαίνουν ...φίδια από μέσα» εννοώντας προφανώς τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.