Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Οι τρομεροί γονείς! Ξέχασαν το παιδάκι τους σε Fast Food…


Οι τρομεροί γονείς! Ξέχασαν το παιδάκι τους σε Fast Food…

Σε μια απίστευτη περιπέτεια έβαλαν ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι γονείς του που έδωσαν ρεσιτάλ ανευθυνότητας, όταν ξέχασαν το παιδάκι σε Fast Food και επέστρεψαν σπίτι τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα…

Το ζευγάρι συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, όταν είδε τη φωτογραφία της μικρής στην τηλεόραση. Στα δελτία ειδήσεων αναφερόταν: «Έχουμε την φωτογραφία ενός τρίχρονου κοριτσιού. Το όνομα της είναι Αρμονία. Την εγκατέλειψαν σε Fast Food στην περιοχή Bell Air».

Αυτή η είδηση συγκλόνισε το Maryland των Ηνωμένων Πολιτειών! Μάλιστα τα δελτία ειδήσεων διέκοψαν το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν την εγκατάλειψη του παιδιού. Με καθυστέρηση ωρών οι απερίγραπτοι γονείς κατάλαβαν ότι αφήσει την Αρμονία, μόνη σε ένα τραπεζάκι του εστιατορίου της περιοχής.

Η καημενούλα η Αρμονία καθόταν ήσυχη στην καρέκλα της και για τον μόνο λόγο που παραπονέθηκε ήταν επειδή διψούσε. Όταν δειλά δειλά ζήτησε νερό, οι υπάλληλοι του καταστήματος κατάλαβαν πως ήταν μόνη της και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι ανεύθυνοι γονείς προσπάθησαν να τα μπαλώσουν λέγοντας στην αστυνομία, ότι νόμιζαν πως η κόρη ήταν με κάποιους φίλους. Τελικά η μικρή Αρμονία επέστρεψε σπίτι ευτυχώς σώα και ασφαλής! Πάντως, όλοι όσοι άκουσαν αυτήν την εξωφρενική ιστορία, τους ήρθε στο νου ο μικρός Kevin από την διάσημη ταινία "Home Alone"…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.