Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΣΟΚ:15χρονος βιαστής.Έβρισκε θύματα μέσα από το facebook

Παρουσιαζόταν ως κορίτσι στο Facebook και παγίδευε τα θύματά του.
Ο 15χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφιλ στο facebook προσποιούμενος ένα 16χρονο κορίτσι .Με αυτό τον τρόπο...


 ξεγελούσε τα θύματά του,στο Σάτερλαντ στην Αγγλία όπου και ζει και τα έπειθε να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες.Μόνος του όμως προδόθηκε όταν θέλησε να κάνει πλάκα σε έναν συμμαθητή του προσποιούμενος το κορίτσι.Ο συμμαθητής του αρχικά τον πίστεψε μετά όμως ο 15χρονος του αποκάλυψε την κομπίνα του και του είπε ότι αυτός ήταν που κρυβόταν πίσω από το ψεύτικο προφίλ.
 Οι Αστυνομικοί σε έρευνα που έκαναν στον υπολογιστή του, βρήκαν 20 γυμνές φωτογραφίες των θυμάτων του, αλλά και πάνω από 46 ταινίες πορνογραφικού υλικού. Το τραγικότερο όμως της ιστορίας είναι, ότι μετά τη σύλληψή του και ενώ βρισκόταν έξω με εγγύηση, το αγόρι βίασε έναν 7χρονο και κακοποίησε σεξουαλικά έναν 10χρονο. Το περιστατικό συνέβη πριν δύο χρόνια, αλλά η δίκη είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.