Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Έκανε τατουάζ στην κ@λοτρ@@ά της και όλοι θέλουν να της πάρουν συνέντευξη!!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Έλεος ρε σεις!!!!Έχει πάνω από 5,7 εκ.χτυπήματα στο youtube μέσα σε 18 ημέρες!!!
Έγινε διάσημη μέσα σε δύο ημέρες. "έκανε Τατουάζ στον πρωκτό της και όλοι πλέον θέλουν να της πάρουν συνέντευξη αλλά και να ρίξουν μία ματιά στο παράξενο τατουάζ. Δείτε τι λέει η νεαρή σε μία από τις συνεντεύξεις της...


Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αποτελεί τις τελυταίες ώρες η νεαρή Maria Louise Del Rosario η οποία έκανε τατουάζ στον πρωκτό της.

Η νεαρή η οποία από τα δεκαεπτά της χρόνια άρχισε να σχεδιάζει το σώμα της συγκεντρώνει σήμερα το ενδιαφέρον όλων των μέσω ενημέρωσης στη Φλώριδα των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και εκατομμυρίων θαυμαστών που θέλουν να Ρίξουν μία ματιά στο Τατουάζ του επίμαχου σημείου.

Η ίδια ομολογεί ότι το πρώτο της Τατουάζ το έκανε στα 17 της (στην πλάτη ) αφού πρώτα έπεισε τον καλιτέχνη που της το έκανε ότι την συνοδεύει η μητέρα της.Στην πραγματικότητα την συνόδευε μία μεγαλύτερη της φίλη. Με ένα τατουάζ στο πρωκτό λοιπόν η Λουίζ ελκύει τα φώτα της δημοσιότητας και ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες από τις φιλοτεχνίες στο σώμα της ποιά άραγε θα είναι η επόμενη της επιλογή ....





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.