Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Δεύτερη νίκη η Βέροια στο πρωτάθλημα


Η Βέροια κατάφερε την ανατροπή των προγνωστικών και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακάς της να φτάσει σε μεγάλη νίκη (την δεύτερη για φέτος) κόντρα στον Πανθρακικό....



Όπως και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Ισπανός γκολκίπερ της Βέροιας «κατέβασε τα ρολά του». Σε αγώνα που ήταν επιθετικός μονόλος για τους γηπεδούχους, η ομάδα του Νίκου Καρύδα βρήκε την ευκαιρία στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Καλτσά να πετύχει το γκολ, χάρη στο οποίο έφυγε με το «τρίποντο» μέσα από την Κομοτηνή.
Ο Λόπεθ έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Κοντογουλίδη λίγο πριν τη λήξη του ματς, ενώ στη συνέχεια απεσόβησε άλλα δύο σουτ παικτών του Πανθρακικού. Για τη Βέροια ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη μετά το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Πανθρακικός ηττήθηκε σε δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά τη συντριβή που είχε γνωρίσει από τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.