Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η εφαρμογή για γκέι που κάνει θραύση σε iPhone-Android

Θραύση σε iphone και anroid κάνει μία εφαρμογή που βοηθά τους γκέι χρήστες να βρουν...
τον γκέι μελλοντικό τους φίλο....
Ο λόγος για το Grindr, μια εφαρμογή με "γεωκοινωνικά" στοιχεία.

Η εφαρμογή δημιουργεί ένα κοινωνικό δίκτυο με τους χρήστες του, επιτρέποντας στον κάθε χρήστη να εντοπίσει άλλους γκέι που βρίσκονται γεωγραφικά κοντά του. Το περιβάλλον της εφαρμογής εμφανίζει έναν πίνακα με τις εικόνες των αντρών που βρίσκονται κοντά του, από τον πιο κοντινό στον πιο μακρινό. Με ένα κλικ πάνω στην εικόνα ο χρήστης μπορεί να δει περισσότερες πληροφορίες για τον καθένα, να του μιλήσει ή να του στείλει τη φωτογραφία του.

Η εφαρμογή ξεκίνησε το 2009 και έγινε πολύ γρήγορα γνωστή στην gay κοινότητα, ειδικά των ΗΠΑ. Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο, η εταιρεία που την δημιούργησε (Nearby Buddy Finder) ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε τους 4 εκατ. χρήστες σε 192 χώρες.

Σύμφωνα με την ίδια, το Grindr χρησιμοποιείται καθημερινά από ένα και πλέον εκατομμύριο χρήστες. Το 2011 και το 2012 η εφαρμογή απέσπασε και βραβεία "καλύτερης εφαρμογής για ραντεβού" στα iDate Awards.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν με προβολή διαφημίσεων, αλλά υπάρχει και έκδοση χωρίς διαφημίσεις (Grindr Xtra) η οποία λειτουργεί με συνδρομή, προβάλλει μέχρι 300 χρήστες ταυτόχρονα και επιτρέπει το χωρίς περιορισμούς μπλοκάρισμα χρηστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.