Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αυτοκτόνησε η Skoda Ξάνθη, και άλλαξε με συνοπτικές διαδικασίες προπονητή


Η Skoda μετέτρεψε την εξαιρετική έναρξη του αγώνα στον απόλυτο εφιάλτη και από εκεί που βρισκόταν αγκαλιά με τους 3 βαθμούς της νίκης, όχι μόνο δεν πήρε κανέναν, αλλά έμεινε και χωρίς προπονητή, που τον "παραίτησαν" αμέσως μετά τον αγώνα. Διαβάστε ποιος αναλαμβάνει...



Η ομάδα των Χανίων βρέθηκε να «κυνηγά» την ακριτική ομάδα στα Περιβόλια, μετά το γκολ του Γκλέισον στο 11ο λεπτό. Στο 47΄, όμως, ο Βραζιλιάνος αμυντικός σημείωσε αυτογκόλ, ενώ στο 84΄ ο Ντόε έκανε το 2-1. Το παιχνίδι, όμως, είχε ακόμη «δρόμο», καθώς ο Βασιλακάκης ισοφάρισε στο 89΄, για να «σκοτώσει» την Ξάνθη και πάλι ο Λόρενς Ντόε, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Να σημειωθεί πάντως ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, λόγω της αποβολής του Μαρίν στο 39΄.

Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγωνα με τον Πλατανιά, η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Κωστένογλου και τη λύσ της συνεργασίας της με τον Κεχαγιά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.