Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

245 συλλήψεις στις ΗΠΑ για διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

ΦΡΙΚΗ...

Κατά τη διάρκεια ευρείας επιχείρησης των Αρχών, στις ΗΠΑ και σε ακόμη έξι χώρες συνελήφθησαν 245 άτομα για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών ηλικίας έως και 2 έτων!...



Πράκτορες της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE) διέσωσαν 44 παιδιά από τα «νύχια» μελών του κυκλώματος, με το συνολικό αριθμό των θυμάτων να ξεπερνά τα 120, τα περισσότερα εκ των οποίων στις ΗΠΑ.

«Η επιχείρηση αυτή είναι εν κατακλείδι μία εξιστόρηση της διαστροφικής, διαβρωτικής και βίαιης εκμετάλλευσης παιδιών, πολύ μικρών παιδιών, προκειμένου να κορέσουν τους σκοτεινούς πόθους μίας ομάδας αρρωστημένων ενηλίκων», δηλωσε ο επικεφαλής της ΙCE Τζον Μόρτον, για να προσθέσει: «Η ζοφερή πραγματικότητα είναι πως η διαδικτυακή εκμετάλλευση των παιδιών αποτελεί μία άκρως ρεαλιστική πτυχή της σύγχρονης ζωής και εξαπλώνεται σε όλο το μήκος και πλάτος του κόσμου, πλέον σε ιδιαίτερα μεγάλη κλίμακα».

Ο Μόρτον δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιες είναι οι ξένες χώρες στις οποίες οργανώθηκε η επιχείρηση, γνωστοποιώντας μόνο ότι πολλές από τις συλλήψεις έγιναν και στο Μεξικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.