Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Θα σας πιάσει κατάθλιψη με το μισθό ενός ειδικευόμενου στο Facebook!


Το ότι οι μισθοί και οι συνθήκες εργασίας στο Facebook είναι εξαιρετικά το γνωρίζαμε..
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Glassdoor, ο μέσος μισθός ενός ειδικευόμενου στο Facebook είναι 5.000 δολάρια το μήνα!

Την ώρα που ειδικευόμενοι σε μεγάλες εταιρείες δουλεύουν για μήνες από το πρωί μέχρι το βράδυ απλήρωτοι, οι τυχεροί που προσλαμβάνονται στη Facebook παίρνουν κατά μέσο 5.622 δολάρια, ενώ οι μηχανικοί λογισμικών αγγίζουν τα 6.465 δολάρια το μήνα.

Σύμφωνα με την ίδια εταιρεία, εξαιρετικά υψηλοί είναι και οι μισθοί των υπαλλήλων, ειδικών όσων σχεδιάζουν λογισμικά, οι οποίοι συχνά κερδίζουν 100.000 δολάρια το χρόνο συν προνόμια.

Οι μισθοί ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που η εταιρεία Glassdoor κατατάσσει τη Facebook στη νούμερο ένα θέση με τις καλύτερες εταιρείες για τον εργαζόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.