Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Άσχημα νέα για το Facebook: Πολλοί οι χρήστες που το... βαρέθηκαν!


Όλο και πιο συχνά, περισσότεροι χρήστες...


του κοινωνικού δικτύου παίρνουν την απόφαση να κάνουν ένα διάλειμμα από το Facebook.
Αυτό προκύπτει από μελέτη του Pew Research Center, σχετικά με τη συμπεριφορά όσων συνδέονται στον λογαριασμό τους τουλάχιστον μια φορά τον μήνα -θεωρούνται δηλαδή ενεργοί χρήστες και σύμφωνα με το facebook έχουν ξεπεράσει το ένα δισ. παγκοσμίως.

Εξι στους δέκα (61%) όσων συμμετείχαν σε τηλεφωνική έρευνα απάντησαν ότι κάνουν τακτικά διακοπές από το facebook, νιώθοντας την ανάγκη να απέχουν, είτε γιατί δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν (21%), είτε γιατί συνειδητοποιούν ότι η ενασχόλησή της με το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στο Internet είναι τελικά χάσιμο χρόνου (10%).

Υπάρχουν και εκείνοι που λένε ότι απέχουν αφού συνειδητοποίησαν ότι ξόδευαν πολύ χρόνο online (8%), σε μια προσπάθεια απεξάρτησής τους. Επίσης, ένας στους δέκα απάντησε ότι οι αρνητικές ειδήσεις, τα σχόλια και τα κουτσομπολιά από φίλους λειτουργούν πλέον αποτρεπτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.