Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος το YouPorn – Η κυβέρνηση απαγορεύει τις τσόντες!


Οι φόβοι για τις τραυματικές επιπτώσεις της τσόντας στα παιδιά οδήγησαν την κυβέρνηση ...της Ισλανδίας να πάρει μέτρα έτσι ώστε να απαγορεύσει δια παντός τις εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου από το διαδίκτυο, καθιστώντας έτσι την Ισλανδία την πρώτη Δυτική χώρα που θα μπλοκάρει με κυβερνητικό νόμο όλη την πορνογραφία από το ίντερνετ.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ögmundur Jónasson έχει ξεκινήσει εργασίες προκειμένου να βρει τους κατάλληλους τρόπους για να μπορέσει να εξαλείψει όλες τις εικόνες και τα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου από το διαδίκτυο. Ορισμένες μέθοδοι που βρίσκονται υπό θεώρηση είναι να μπλοκαριστούν οι διευθύνσεις των πορνογραφικών ιστοσελίδων και να καταστεί παράνομο να χρησιμοποιηθούν οι Ισλανδικές πιστωτικές κάρτες για πρόσβαση σε ιστοσελίδες άνω των 18.

Πριν από δύο χρόνια, η ισλανδική κυβέρνηση κατάφερε επιτυχώς να κλείσει όλα τα στριπτιτζάδικα της χώρας, με την πρόφαση ότι παραβιάζουν τα κοινωνικά δικαιώματα των γυναικών που εργάζονται εκεί και πως αποτελούν κοινωνικό κίνδυνο.

Ακολουθώντας τα βήματα αυτά, οι Ισλανδοί κυβερνόντες σκέφτονται να εφαρμόσουν την ίδια αρχή και για την ιντερνετική πορνογραφία, αναφέροντας πως είναι επιβλαβής τόσο για τις γυναίκες που εμφανίζονται στις ταινίες, όσο και για τα παιδιά τα οποία τις παρακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.