Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ετοιμάζει δικό της κινητό η Facebook!

Όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες...

Την είσοδό του στην αγορά των smartphones φέρεται να ετοιμάζει το Facebook, όπως τουλάχιστον προκύπτει απο τις προσκλήσεις που απέστειλε για μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου...



Δίχως να αποκαλύπτει το περιεχόμενο της εκδήλωσης, η εταιρεία καλεί τους εκπροσώπους του Τύπου «Come See Our New Home on Android» (ελάτε να δείτε το νέο μας σπίτι στο Android).

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για την παρουσίαση μίας τροποποιημένης έκδοσης του λειτουργικού της Google, η οποία θα περιλαμβάνει πολλές από τις λειτουργίες του γνωστού κοινωνικού δικτύου.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η κεντρική οθόνη της πλατφόρμας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα τεχνολογικά site TechCrunch και 9To5Google, η νέα Facebook έκδοση του συστήματος θα ενσωματωθεί σε μία συσκευή της HTC.

Επιπλέον, φαίνεται πως οι δύο εταιρείες στοχεύουν στο λανσάρισμα ενός νέου lifestyle και δεν εστιάζουν τόσο στο κομμάτι των χαρακτηριστικών και του λογισμικού. Φυσικά, σε επίπεδο επιδόσεων θα μπορεί να ανταγωνιστεί τις συσκευές που υπάρχουν στην αγορά σήμερα, όμως οι δύο εταιρίες φαίνεται να ρίχνουν όλο τους το βάρος στο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της καθημερινότητας των χρηστών.

Δεν είναι ακόμη σαφές, αν η νέα συσκευή θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει το TechCrunch, θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη παρουσίαση της τροποποιημένης έκδοσης του Android.

Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία συσκευή που θα μοιάζει πολύ με το iPhone, έχοντας ένα φυσικό κουμπί για Home button και δύο πλήκτρα αφής δεξιά και αριστερά του.

Επίσης θα διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών με επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,5GHz, 1GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και κάμερα 5 megapixel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.