Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

#OpIsrael: Οι Anonymous απειλούν το Ισραήλ με τον μεγαλύτερο κυβερνοπόλεμο όλων των εποχών!


Η ομάδα των hackers - ακτιβιστών Anonymous ανακοίνωσε ότι επιτέθηκε στο site της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Mossad, αποκτώντας πρόσβαση σε άκρως απόρρητα έγγραφα....



Στη συνέχεια, ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση OpIsrael κλιμακώνεται και έχει σαν στόχο τη εξαφάνιση του Ισραήλ από τον διαδικτυακό χάρτη έως τις 7 Απριλίου. Αμέσως, μόλις τέθηκε σε εφαρμογή, δεκάδες Ισραηλινές ιστοσελίδες δέχτηκαν ταυτόχρονη επίθεση και "έπεσαν" μέσα σε λίγα λεπτά.

Η ομάδα hackers των Anonymous ξεκίνησε να πραγματοποιεί απανωτές διαδικτυακές επιθέσεις κατά Ισραηλινών ιστοσελίδων από τον Νοέμβριο του 2012. Οι επιθέσεις αυτές αποτέλεσαν αντίποινα για τις επιθέσεις του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας, με τους Anonymous να θέτουν σε εφαρμογή την "Επιχείρηση Ισραήλ" (OpIsrael) έπειτα από τις απειλές της Τελ Αβίβ να αποκόψει όλα τα δίκτυα τηλεπικοινωνίας στην Γάζα.


Το προειδοποιητικό μήνυμα που ανάρτησαν μέσω Twitter, ήταν το εξής:

"Good morning. In less than 3 days, elite cyber-squadrons here at #OpIsrael will join others from around the world, and we will be launching the largest internet battle in the history of mankind. Mankind. With the invention of the internet, that word should have new meaning for all of us today. We can't be consumed by our petty differences any more. We will be united in our common interest.

We will once again be fighting for freedom. Freedom from tyranny, oppression, persecution, and from annihilation. We're fighting for our right to live, to exist, and should we win the day, April 7th will be known as the day when the world declared in one voice, 'We will not go quietly into the night! We will not vanish without a fight! We're going to live on, we're going to survive."

We are Anonymous

We do not forgive.

We do not forget.

Israel, on April 7, Expect Us".

Μέχρι σήμερα, η ομάδα των "χακτιβιστών", έχει αποκτήσει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα περισσότερων από 30.000 Ισραηλινών αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένων αξιωματούχων του στρατού, πολιτικών καθώς και πρακτόρων της Mossad και προειδοποιούν ότι τα στοιχεία θα δημοσιευτούν άμεσα.

Νέες επιθέσεις μετά από 4 μήνες και αντίποινα

Υπενθυμίζεται ότι η νέα επίθεση με πυραύλους προς τα εδάφη του νότιου Ισραήλ προκάλεσε την αντίδραση του Τελ Αβίβ, που έπληξε με αεροπορικό βομβαρδισμό "μεγάλα κέντρα τρομοκρατών" που κατά τα φαινόμενα συνδέονται με την σαλαφίτικη Μαγκλές Σούρα αλ-Μουτζαχεντίν, οργάνωση που σχετίζεται με την αλ-Κάιντα.

Οι ισραηλινοί επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν και πάλι αεροπλάνα για να χτυπήσουν τη Γάζα, μετά από τέσσερις μήνες, όταν και επετεύχθη η λήξη της τελευταίας οκταήμερης σύρραξης με τη Χαμάς τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι επιθέσεις έπληξαν "μεγάλα κέντρα τρομοκρατών" κατά τους Ισραηλινούς. Ωστόσο, δε διευκρινίστηκε ποιοι δρούσαν σε αυτά.

Οι εκτοξεύσεις πυραύλων του τελευταίου διημέρου αποδίδονται στην σαλαφίτικη Μαγκλές Σούρα αλ-Μουτζαχεντίν, οργάνωση που σχετίζεται με την αλ-Κάιντα. Την Τρίτη, τρεις τουλάχιστον πύραυλοι χτύπησαν ισραηλινό έδαφος, χωρίς να προκληθούν απώλειες.

Αφορμή φαίνεται να είναι ο θάνατος ενός παλαιστίνιου κρατούμενου στις ισραηλινές φυλακές λόγω έλλειψης περίθαλψης. Ο 64χρονος Μαϊσαρά Αμπού Χαμντεγιά έπασχε από καρκίνο.

Οι Anonymous κλέβουν 15.000 κωδικούς και απειλούν τη Βόρεια Κορέα με διαδικτυακό πόλεμο

Την ίδια ώρα, hackers που δηλώνουν μέλη της ομάδας Anonymous, ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους πάνω από 15.000 κωδικούς πρόσβασης που ανήκουν σε χρήστες του Uriminzokkiri.com, μιας πολύ δημοφιλούς ιστοσελίδας της Βόρειας Κορέας.

Μετά την ανακοίνωση της "εισβολής" οι Anonymous εμφάνισαν τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών για έξι άτομα,τρεις από την Κορέα και τρεις από την Κίνα.

Ένας από τους χρήστες που εμφανίζεται είναι ένας εργαζόμενος για την εταιρεία Korea Electric Power.

Χρησιμοποιώντας το hashtag, #Tangodown, η ομάδα ενημέρωνε τους χρήστες που την ακολουθούσαν για όλες τις εξελίξεις του κυβερνοπολέμου, ενώ έγινε προσπάθεια επίθεσης στον ιστότοπο της κυβέρνησης δίχως επιτυχία.

Οι ανώνυμοι hackers υπεύθυνοι για την επίθεση στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας διαμαρτύρονται για το καθεστώς της Βόρειας Κορέας αλλά και την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Οι hackers μετά την επίθεση έγραψαν ότι η "κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας γίνεται όλο και περισσότερο μια απειλή για την ειρήνη και την ελευθερία. Μην μας παρεξηγείτε: Διαφωνούμε και με την κυβέρνηση των ΗΠΑ - αυτοί οι τύποι είναι απατεώνες.

Οι ΗΠΑ είναι επίσης μια απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και η άμεση δημοκρατία (ή οποιοδήποτε είδος της δημοκρατίας) δεν υφίσταται εδώ. Η αμερικανική κυβέρνηση είναι ο στόχος και εχθρός των Anonymous".

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.