Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Οι χρήστες προτιμούν τα Windows XP επειδή απλά λειτουργούν


Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τα Windows XP σε περίπου ένα χρόνο από τώρα,αλλά μόνο λίγοι χρήστες έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να απορρίψουν τη δημοφιλήςέκδοση των Windows και να προχωρήσουνε σε μια νεότερη έκδοση...



Σύμφωνα με τον αναλυτή του IBRS, Joe Sweeney, οι καταναλωτές επιλέγουν να μένουν στα Windows XP, επειδή απλά και μόνο λειτουργούν, έτσι ώστε δεν βλέπουνε κανένα λόγο ναπροχωρήσουνε σε μια νεότερη πλατφόρμα για την ώρα.
“Τους δίνει ότι χρειάζονται. Οι οργανώσεις αργήσανε γι΄αυτό; Δε νομίζω. Νομίζω οι μεγάλοι οργανισμοί που έχουν προγραμματίσει να συνεχίσουν με τα XP για ένα μεγάλο χρονικό διάστημακάνουν το σωστό πράγμα. Είναι μάλλον αρκετά έξυπνο το να ξέρουν ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το τέλος προθεσμίας της υποστήριξης“, όπως ανάφερε στο itnews.

Εν τω μεταξύ, τα Windows XP παραμένουν το δεύτερο πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, με μερίδιο αγοράς που φτάνει το 38 τοις εκατό σε παγκόσμιο επίπεδο.

πηγή: techfan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.