Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Επιστροφή στο μάρκο θέλει ένας στους τρεις Γερμανούς


Επιστροφή στο μάρκο άμεσα θέλει το 29% των Γερμανών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Infratest-dimap που παρουσιάστηκε από το κρατικό κανάλι ARD...



Αντίθετα, το 69% απορρίπτει την ιδέα εξόδου της Γερμανίας από την Ευρωζώνη.

Στην ίδια έρευνα, οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) συγκεντρώνουν ποσοστό 40%, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) 26%, οι Πράσινοι 15%, η Αριστερά 7%, οι Φιλελεύθεροι (FDP) με 4% βρίσκονται κάτω από το όριο εισόδου στη Βουλή (5%), ενώ το νεοσύστατο κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) παραμένει στο 3%.

Στην δημοσκόπηση περιλαμβάνεται ακόμη ερώτημα για τον τελικό του Champions League μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το 58% προτιμά το κύπελλο να κερδίσει η ομάδα του Ντόρτμουντ, ενώ υπέρ της Μπάγερν απαντά μόλις το 27%.

Ωστόσο, στο ερώτημα που αφορά το φαβορί για τη νίκη, τα ποσοστά αντιστρέφονται, με την Μπάγερν να φθάνει το 59% και την Μπορούσια να περιορίζεται στο 28%.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.