Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Το youtube ξεκινά να χρεώνει τα βίντεο που βλέπετε

H δημοφιλής ιστοσελίδα διαμοιρασμού βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λανσάρει νέα υπηρεσία συνδρομής με πληρωμή πολύ σύντομα, ίσως και αυτή την εβδομάδα.
Τα...


 συνδρομητικά βίντεο θα περιλαμβάνουν μέχρι και 50 κανάλια YouTube, σύμφωνα με τους Finanacial Times.

Οι χρήστες θα πληρώνουν το ποσό των $1.99 το μήνα για να αγοράσουν τη συνδρομή στα συγκεκριμένα κανάλια και προς το παρόν, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα παραμείνει δωρεάν.

Το YouTube σύμφωνα με πηγές των Financial Times «αποβλέπει στη δημιουργία μιας συνδρομητικής πλατφόρμας, που θα δώσει τη δυνατότη α στην υπηρεσία να προβάλει ακόμη καλύτερο περιεχόμενο στους χρήστες της καθώς και να δώσει στους ερασιτέχνες δημιουργούς ταινιών ένα όχημα προβολής και δημιουργίας εσόδων από το περιεχόμενό τους, πέρα από τις ενοικιάσεις και το μοντέλο των διαφημίσεων που τώρα προσφέρεται».

πηγή: techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.