Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Κτίριο "φάντασμα" o Σείριος στην Εθνική Οδό [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]


Όταν κατασκευάστηκε ο Σταθμός Εξυπηρέτησης Οχημάτων Σείριος στο 56ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, αποτέλεσε πόλο έλξης όχι μόνο για τους ταξιδιώτες, αλλά και για τους κατοίκους της Αττικής και της Στερεάς Ελλάδας...



Autogrill, Goodys και Jumbo, έδωσαν εκπληκτική ώθηση στην εταιρεία που διαχειρίζεται το ακίνητο (ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΒΕΕ) δημιουργώντας ένα άκρως προσβάσιμο εμπορικό κέντρο μέσα σε έναν σταθμό οχημάτων. Τόσο κατασκευαστικά, όσο και λειτουργικά, ο Σείριος, αποτέλεσε ορόσημο, σε μια εποχή που η οικονομική κρίση δεν είχε ακόμα αγγίξει τη χώρα.



Ο ΣΕΙΡΙΟΣ εξακολουθεί να δουλεύει

Στον Σείριο σήμερα έχουν μέινει μόνο τα Jumbo τα οποία ευτυχώς φέρνουν αρκετό κόσμο ωστόσο ο κόσμος πλέον δεν σταματάει και έτσι η διάσημη γέφυρα πάνω από την εθνική είναι πλέον φάντασμα...


και οι Κυριακές τις οποίες η δουλειά ήταν στο maximum, πλέον έγιναν όπως οι καθημερινές.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.