Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Κραυγή απόγνωσης εργαζόμενου στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Επιστολή στο planet-greece

Ο συμπολίτης μας, που έστειλε στο planet-greece την δική του - πολύ σύντομη - επιστολή διαμαρτυρίας, είναι ένας από τους εκατοντάδες εργαζόμενους ων Ναυπηγείων που είναι όμηροι του επιχειρηματία εδώ και χρόνια. Τους χρωστάει δεδουλευμέα και τους αφήνει να ζουν με κάποια έναντι. Η επιστολή που μας έστειλε ραγίζει καρδιές...




Αν και δεν αναρτούμε καταγγελίες - επιστολές αναγνωστών γραμμένες με κεφαλαία, αποφασίσαμε την συγκεκριμένη επιστολή να τη δημοσιεύουμε αυτούσια, υιοθετώντας την γραφή με κεφαλαία ως κραυγή απόγνωσης:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ .ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ 2 Κ 4 ΧΡΟΝΟΝΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΝΟΙΚΟΙ.4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.ΧΡΩΣΤΑΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΡΟ ΠΕΙΝΑΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΙΠΟΜΟΝΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ .ΕΓΟ ΚΑΙ ΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΣ ΠΕΙΝΑΜΕ.ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ 300 ΕΥΡΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ 550 .ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.