Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

"Σούργελο" και "θρασύτατο αμερικανάκι" ο Παπανδρέου [ΒΙΝΤΕΟ]


Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλο Χαϊκάλη, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου. Δείτε το βίντεο...



Καλεσμένοι στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega ήταν οι βουλευτές Παύλος Χαϊκάλης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, όταν ο δεύτερο κατηγόρησε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για "θέατρο".

"Ο πρόεδρός σας ήταν 30 χρόνια βουλευτής κι έχει ψηφίσει 25 ελλειμματικούς προϋπολογισμούς", είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Χαϊκάλη, που προχώρησε σε χαρακτηρισμούς για τον πρώην πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου.

"Μας μίλαγε για Τιτανικούς, μας μίλαγε για διαφθορά και την έκανε ο ίδιος ο Παπανδρέου, και τώρα κατηγορούμε τους Έλληνες".

"Μεγαλύτερο σούργελο πολιτικό πρόεδρο από αυτό το θρασύτατο αμερικανάκι, που ξαφνικά το κάναμε πρωθυπουργό...", είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πριν τον διακόψει ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομέας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.