Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Planet-Greece: Αντίο... μέχρι την επόμενη ημέρα!


Ήταν Οκτώβριος του 2010, όταν μία παρέα – φίλων δημοσιογράφων αποφασίσαμε να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό.

Ατελείωτες ώρες συζητήσεων, σκέψεις, όνειρα, κοινές αντιλήψεις συναντήθηκαν στο Planet-Greece, μαζί με τον ρομαντισμό που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε για την δημοσιογραφία.

Από τότε πέρασαν 6 χρόνια. Η παρέα μεγάλωσε. Όμως οι σκέψεις μας και το όραμά μας ήταν πάντα σταθερά. Ποτέ δεν βάλαμε διαφημίσεις. Ποτέ δεν βγάλαμε ούτε ένα ευρώ. Το Planet-Greece ήταν το μεράκι μας, η αγάπη μας, το παιδί μας. Το στηρίξαμε οικονομικά, αφιερώσαμε πολύ χρόνο, θυσιάσαμε ακόμη και τις διακοπές μας. Όμως, πάντα, φροντίζαμε να δημοσιεύουμε όλα όσα οι άλλοι δεν τολμούσαν.

Όχι, αυτό που διαβάζετε δεν είναι επικήδειος. Δεν αποφασίσαμε να σκοτώσουμε αυτό που με τόση αγάπη και κόπο δημιουργήσαμε. Όμως, 6 χρόνια μετά, πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα, στην μετάβαση σε αυτό που ονειρευόμαστε.

Έχουμε την τεχνογνωσία, έχουμε την γνώση, έχουμε την δύναμη, έχουμε την όρεξη. Αλλά, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, κάθε πράγμα στον καιρό του.

Μέχρι να έρθει, λοιπόν, εκείνη η στιγμή, το Planet-Greece αναστέλλει την λειτουργία του. Το τονίζουμε, δεν κλείνουμε, δεν κατεβάζουμε ρολά… αναστέλλουμε μέχρι το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας. Μόνο, όπως εδώ και χρόνια που ποτέ δεν συμβιβαστήκαμε, εμείς θα επιλέξουμε ποια θα είναι η ημέρα αυτή.

Το ρεπορτάζ τρέχει. Οι εξελίξεις, επίσης. Κι εμείς, όπως το κάνουμε καλά εδώ και 6 χρόνια, θα παρακολουθούμε και θα καταγράφουμε τα πάντα. Το πότε, όμως, και υπό ποια μορφή θα αποφασίσουμε να χτυπήσουμε, θα το επιλέξουμε εμείς. Όταν εμείς κρίνουμε ότι ήρθε η ώρα. Και πιστέψτε μας, όπως όταν πρωτοβγήκαμε και προκαλέσαμε αίσθηση, έτσι και εκείνη την στιγμή θα κάνουμε ένα μπαμ, που θα προκαλέσει αίσθηση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, που επί 6 χρόνια μας στηρίξατε.

Θα τα ξαναπούμε… η ίδια παρέα, οι ίδιοι άνθρωποι, ακόμα πιο δυνατοί, ακόμα πιο αποφασισμένοι, ακόμη πιο αποκαλυπτικοί.

Όχι, ο ήλιος του Planet-Greece δεν δύει. Τώρα ξεκινάει να ανατέλει…



Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους.




Η Ομάδα Σύνταξης του Planet-Greece



5 σχόλια:

  1. Λυπάμαι πολύ, ελπίζω όλα να πάνε κατ' ευχήν και σύντομα να επιστρέψετε. Σας διαβάζω κάθε μερα. Θα μου λείψετε.

    Αντιγόνη Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια Αντίο δεν σας λέω εγώ. Καλές γιορτές με υγεία και τα λέμε ξανά. Μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι τα καλύτερα και σας περιμένω ποιο ανανεωμένους
    Γιώργος Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας παρακαλω, μην μας ξεχασετε. Σας εχουμε αναγκη. Επιστρεψτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα, κρίμα, κρίμα, κρίμα, πολύ κρίμα... Μακάρι να γυρίσετε γρήγορα. Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.