Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Στο άρθρο 99 ο Κωστόπουλος;

Μόνο στο planet-greece

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του planet-greece, ο ιδιοκτήτης της ΙΜΑΚΟ ,Πέτρος Κωστόπουλος έχει ξεκινήσει...


 τις διαδικασίες για την υπαγωγή στο άρθρο 99.Η κατάσταση στα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλουη είναι τραγική με απλήρωτους εργαζόμενους εδω και μήνες.Το πιθανότερο, μέχρι την Παρασκευή ο εκδότης να έχει καταθέσει την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.

19 σχόλια:

  1. Τελικά Κωστοπουλε εισαι μεγας L00ser.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H.K to na kaneis mia lathos kinisi den se kanei looser .
    den ton ypostirizw alla ...
    gia pes mou esy ti eheis kataferei kalytero???? aftos o anthrwpos ehei mia poreia tosa hronia ...mathe pws egine kai eftase se afto to simeio kai meta krine... yp opsin sou milaei enas apolymenos apo tin IMAKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, με εντυπωσιάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε την επιτυχία. Με τα ίδια κριτήρια θα εθεωρείτο επιτυχημένος και ένας έμπορος ναρκωτικών ή όπλων...

      Εν ολίγοις και για να μην σχολιάσετε ότι "δεν είναι το ίδιο" (προφανώς - έναν παραλληλισμό έκανα), οι εκατοντάδες εργαζόμενοι που παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι αλλά και α χρωστούμενα ακόμα και στους προμηθευτές χαρτιού, αποδεικνύουν περίτρανα ότι τα αμφιλεγόμενης ποιότητας και αισθητικής κατορθώματα του Κωστόπουλου, επιτεύχθηκαν με λάθος τρόπο.

      Απλά έφτασε η ώρα της κρίσης.

      ΥΓ:η ΙΜΑΚΟ είναι μια εταιρία που δουλεύουν μορφωμένοι άνθρωποι, διοικούμενοι από αμόρφωτους. Υποτιμάτε πολύ τον εαυτό σας, όντας τόσο περήφανοι που δουλέψατε εκεί, ώστε να εγκωμιάζετε τον Κωστόπουλο ακόμα και όταν αυτός σας απολύει (με τη συνοδεία αστυνομικών, ενίοτε)

      Διαγραφή
    2. to na kaneis mia lathos kinisi den se kanei looser . αυτος τα ελεγε (δες ΚΛΙΚ στα καλα τα χρονια)
      gia pes mou esy ti eheis kataferei kalytero? παρα πολλά, δεν νομιζω οτι πρεπει να τα αναλυσω σ΄εσενα.
      aftos o anthrwpos ehei mia poreia tosa hronia: και εγω εχω μια πορεια ΤΟΣΑ χρονια.
      mathe pws egine kai eftase se afto to simeio kai meta krine: ξερω πως, το ειδα σε μηνιαια εκδοση .αλλα εδω εσυ πρεπει να δεις και να καταλαβεις ,αγαπητε και φιλτατε και οσο για το :yp opsin sou milaei enas apolymenos apo tin IMAKO: να μαντρι να τυρι, ρωτα τον γιδοβοσκο ξερει το νοημα .αν σου μιλαει (που σιγα μη σου μιλησε ποτέ).ΗΚ

      Διαγραφή
    3. Το βρίσκω λίγο βεβιασμένο να κρίνετε τι έχω καταφέρει στη ζωή μου από ένα ανώνυμο σχόλιο μου.
      Λογικό είναι βέβαια να έχει τόσο υπεροπτική στάση ένας άνθρωπος με "μια πορεια ΤΟΣΑ χρονια" και -φαντάζομαι- πολλά ρεπορτάζ για την κυτταρίτιδα της Τσιμτσιλή στην πλάτη του.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος Ελληνικα δεν εμαθες στο σχολείο; Ξερεις Α,Β,Γ,Δ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η υπαγωγη στο αρθρο 99, σημαινει προστασια απο πιστωτες
    Δηλαδη να βρει τροπο να προστατευθει ακομα και απο τους εργαζομενους του

    θα μπορουσε να θυσιασει προσωπικη περιουσια, να καλυψει τις υποχρεωσεις του και μετα αν κρινει να κλεισει την εταιρεια του

    οτιδηποτε αλλο, ειναι στα ορια της λαμογιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΔΙΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με καλυτερο φιλο του τον Λαλιωτη που τον ειχε βολεψει καπου μονιμα.Δεν φταιει κανεις
      ,μονο το κρατος φταιει.που αφηνει κατι κωστοπουλους και γαβαλαδες να κυκλοφορουν με περισεια ανεση,και χωρις τυψεις αναμεσα μας.

      Διαγραφή
  6. οχι και αυτοδημιούργητος,τα 4,5 δις δραχμές που πήρε το 99 απο τις προεγραφές της ΙΜΑΚΟ στο Χρηματιστήριο,που τα πήγε?το γραφείο του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο αν ανοίξει τα αρχεία του θα δείτε που τα βρηκε.Επίσης ο Άρης ο Τερζόπουλος και ο σωματοφύλακας του ξέρουν καλύτερα απο όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλο επιχειρηματικό μυαλό.Δοσολογία.Λίγο αρχοντοχωριατισμός,μια πρέζα αλαζονεία,τα ανακατεύουμε με διασυνδέσεις,τα πασπαλίζουμε με βλαχομαγκιά και λουστρίνι πατούμενο προσθέτουμε γκλαμουριά και υφάκι και οταν ζεσταθούν μπαίνουμε στο χρηματιστήριο κόβοντας μονέδα .Για να μήν κόψει πουλάμε πνεύμα μυαλοπώλη με εκ του ασφαλούς επιθετικές κρίσεις και συχνάζουμε σε πάρτις όλης της κοινωνικής ντεκαντάνς που αυτοαναγορεύεται κοινωνική ελίτ.Αποκτούμε και φιλοσοφία ζωής τη λαμογιά και την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια τύπου 99.Και πάλι κύριος.Οι γύφτοι τα μουτζουρώματα τάχουνε για στολίδια.Συ εί Πέτρος και επί ταύτην την λίθον (κάτι σαν τούβλο)οικοδομήσω την κοινωνία του αμοραλισμού.Απ΄την σκασίλα μου θα κάνω ένα event να τρώει ο Γαβαλάς και του Σαμαρά να μήν δίνει.Μύκονος σούρχομαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε απολυμενε απο την ΙΜΑΚΟ...εισαι αξιος της μοιρας σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι περισσότεροι γράφετε για να γράφετε και οχι γιατί έχετε κάτι να πείτε. Σταματήστε ρε κορόιδα τις μαλακοφιλοσοφίες σας και αποβάλεται το κόμπλεξ, γιατί θα σας βαρέσει στο μυαλό.Οτι δεν το φτάνετε κοιτάξτε το απλά. Δεν μπορείτε να το χτυπήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΄Ασε μας εμάς ν΄ατενίζουμε τον ήλιο και μή φοβάσαι για τα μάτια μας.Γράφουμε για να περνάει η ώρα ενώ εσύ έγραφες για τα ουσιαστικά και σημαίνοντα (βλ. editorials στα περιοδικά του κόλου ).Μή καρφώνεσαι "διευθυντικό στέλεχος"γιατί όπως λένε και στα χωριά-ξέρεις εσύ- πίσω έχει η αχλάδα την ουρά κι΄άν δεν σ΄αρέσει αυτό όλα εδώ πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικα καλα τα καταφεραμε...τι ηταν και απο που ξεκινησε ο Κωστοπουλος! Μαγκια τι ηταν... και μαγκια τι καταφερε μεχρι τωρα! Πιο μαγκας θα ηταν αν προστατευε τους εργαζομενους του βεβαια ...και ας μην γκρινιαζουμε επιτελους γιατι σ αυτο το παιχνιδακι ειμαστε ολοι συνυπευθυνοι..ολοι εμεις που τον χειροκροταμε μεχρι τωρα...αγοραζουμε τα περιοδικα του..βλεπουμε τις εκπομπες του...και τελικα μολις ερθουν τα δυσκολα..εμεις να κρινουμε πρωτοι! Αν λοιπον ο καθενας μας κοιτουσε τι κανει λαθος ..τι σωστο και ποτε οι πραξεις του βλαπτουν τους αλλους....ισως να υπηρχαν τελικα λιγοτεροι ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ!!!! και λιγοτεροι επικριτες εννοειται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...μαλακοφιλοσοφίας και ..."αποβάλεται το κόμπλεξ" συνέχεια . "Φιλότεχνος" "φίλος" του "μακαρίτη" συλλέκτη αρχαιοτήτων Ιόλα και τότε πειναλέου Λαλιώτη (πρώην υπαλλήλων ΚΛΙΚ στην Φραγκοκλησιάς 8), μόνιμη 20ετή θεματολογία-τροφή για σεξουαλικά πεινασμένους και χημικά καμένους, πατώντας -πάντα- επί πτωμάτων, έπαιξε μετά την πετυχημένη ανταρσία-εκβιασμό στο ΚΛΙΚ ως πρώτος καπετάνιος στο διπλανό καταραμένο από τις Ερινύες καράβι ΙΜΑΚΟ και τελικά ξάπλωσε στην ξέρα99. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω..ευκαιρία να καθαρίσει και η ατμόσφαιρα στα περίπτερα ... ένα μεγάλο καρφί λιγότερο στο πνευματικό φέρετρο της χώρας.
    Να πως "αποβάλεται το κόμπλεξ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η μοναδική στιγμή που κράτησα στο χέρι μου περιοδικά της ΙΜΑΚΟ, είναι στο κομμωτήριο, καθώς περιμένω να με λούσουν. Άντε να δούμε τώρα που θα κάνουν την καμπάνια τους οι βίζιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η μεγιστη πνευματικη σαβουρα που αλλοιωσε 2 τουλαχιστον γενιες νεοελληνων και τους εκανε σεξομανη λαμογια και λουφαδορους..
    Ενα εθνος θυσιας, με αγιους και ηρωες καταντησε με ψυχολογια προχειροτατων φαφλαταδων και θρασυδειλων γραικυλων..
    Μεγιστο ατοπημα πνευματικο, βασισμενο στην φουσκα της μεταπολιτευσης και χρηματοδοτουμενο μαλλον απο ανθελληνικα κεντρα...Τωρα που πετυχαν το σκοπο τους, δεν χρειαζεται αλλη χρηματοδοτηση και οι νομοι της αγορας σκοτωνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. mia fora vlachos panta vlachos....dyskola na to apovaleis apo pano sou osa lefta kai na kaneis!...dite tous politikous mas pou oi perissoteroi katevikan apo ta k*l*xoria tous pinasmenoi arxitektones, dikigoroi, giatroi kai pesane stin masa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.