Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Όλες οι κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν οι αγρότες για τις επόμενες ημέρες.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για την αύξηση των ασφαλίστρων που καταβάλλουν στον ΕΛΓΑ αλλά κι άλλων υποχρεώσεων, εξαιτίας των οποίων περιέρχονται σε δύσκολη θέση. Επίσης ζητούν να γίνει κρατικός φορέας ο ΕΛΓΑ, με επαρκή κρατική χρηματοδότηση, που...


 θα καλύπτει την παραγωγή από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους και θα αποζημιώνει στο 100% των ζημιών.
Οι κινητοποιήσεις της ΠΑΣΥ θα περιλαμβάνουν συγκεντρώσεις στα γραφεία του ΕΛΓΑ (ως αντίδραση για τις αποζημιώσεις), στη ΔΕΗ (για το έκτακτο τέλος ακινήτων) και των Περιφερειών, αλλά και αποκλεισμούς διοδίων και μπλόκα.

Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις:

* Τη Δευτέρα, 23 Γενάρη, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ.

* Την Τετάρτη, 25 Γενάρη, με κοινή πρωτοβουλία των ΠΑΣΥ, ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ και ΟΓΕ, μικρομεσαίοι αγρότες, εργαζόμενοι, επαγγελματοβιοτέχνες έμποροι, σπουδαστές και φοιτητές, πολίτες θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ.

* Την Παρασκευή, 27 Γενάρη, θα γίνουν μαζικές κινητοποιήσεις στα γραφεία των Περιφερειών και στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.