Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Διαπραγματεύσεις για να μετακινηθούν σε νέο κτίριο οι "μετανάστες της Νομικής"

Το κτίριο βρέθηκε, όμως αυτοί που υποτίθεται ότι "προστατεύουν" τους μετανάστες - απεργούς πείνας, δεν βάζουν την υπογραφή τους για...




την ενοικίαση του παλιού κτιρίου των McDonald's στην οδό Κάνιγγος 5, στην πλατεία Κάνιγγος. Ο ιδιοκτήτης του νεοκλασσικού στην Πατησίων και Ηπείρου, όπου φιλοξενούνται οι απεργοί πείνας, μετά την κατάληψη της Νομικής, έχει δώσει διορία λίγων ημερών για να εκκενώσουν το κτίριο. Όμως οι "προστάτες" των μεταναστών δεν έχουν ούτε τα χρήματα που ζητάει ο ιδιοκτήτης του οικήματος στην πλατεία Κάνιγγος για την μίσθωσή του, ούτε δέχονται να υπογράψουν ως εγγυητές, σε περίπτωση που κάποιοι προβούν σε βανδαλισμούς ή επ' αόριστον κατάληψη του κτιρίου.

Τελικά, φαίνεται ότι έχουν δίκιο εκείνοι που υποστηρίζουν ότι κάποιοι παίζουν τα δικά τους παιχνίδια στις πλάτες των αδύναμων και ταλαιπωρημένων μεταναστών. Ότι δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά το μέλλον αυτών των ανθρώπων, όσο τα δικά τους πολιτικά παιχνίδια.

3 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.