Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Μποϊκοτάζ ΤΩΡΑ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα [ΛΙΣΤΑ]


Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο ποσοστό των γερμανικών προϊόντων να καταναλώνονται στην Ελλάδα, να αγοράζουμε τα αυτοκίνητά τους, τα οπλικά τους συστήματα, να μοιράζουν μίζες σε πολιτικούς και να αναλαμβάνουν μεγάλα δημόσια έργα, να τους έχουμε αφεντικά στις επιχειρήσεις μας αλλά ακόμη και στην κυβέρνησή μας και το "ευχαριστώ" να είναι...




η άρνηση αναγνώρισης των χρεών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Τα κατοχικά δάνεια και η αρπαγή μεγάλων αποθεμάτων χρυσού της χώρας ΠΟΤΕ δεν αποπληρώθηκαν. Δεν είναι δυνατόν, αυτοί που μας διέλυσαν στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, που δεν μας πλήρωσαν ΠΟΤΕ τις υπέρογκες αποζημιώσεις που μας οφείλους (και που με αυτές σβήνεται μεγάλο τμήμα του χρέους της Ελλάδας) να έρχονται τώρα και να μας δυναστεύουν πάλι.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να μποϊκοτάρουν τα γερμανικά προϊόντα αποφάσισαν κατά την τελευταία συνεδρίασή τους τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών.
Η προσπάθεια αυτή χαρακτηρίζεται και από την Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΟΑΕΑ), ως μία «εθνική εκστρατεία», στην οποία όλα τα μέλη και τα στελέχη της, αλλά και όλοι οι Έλληνες πρέπει να συμμετάσχουν. Στην προσπάθεια αυτή οι Έλληνες θα πρέπει να αρνηθούν να αγοράζουν, προωθούν αλλά και να διαφημίζουν οποιοδήποτε γερμανικό πρϊόν.
«Ας υψώσουμε για ακόμα μία φορά τη σημεία της αντίστασης ενάντια στην ακατανόητη συμπεριφορά της γερμανικής κυβέρνησης και να την υποχρεώσουμε να καταβάλει τα οφειλόμενα στην Ελλάδα και στους Έλληνες», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΑΕΑ.
Όπως ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Μανώλης Γλέζος, από το Σεπτέμβριο του 2011, με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου, είχε δοθεί τρίμηνη προθεσμία στη Γερμανική Κυβέρνηση να αρχίσει συζητήσεις με την Ελλάδα για το τεράστιο αυτό θέμα, άλλως από τις 23 Δεκέμβρη ξεκινά η εκστρατεία του μποϋκοτάζ.
«Αφού μέχρι τώρα η Γερμανική κυβέρνηση εκώφευσε, το Εθνικό Συμβούλιο υλοποιώντας την απόφασή του απευθύνει πρόταση προς τον Ελληνικό Λαό για έναρξη του μποϋκοτάζ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση αυτή, διευκρινίζεται ότι η πρόταση αυτή δεν στρέφεται κατά του γερμανικού λαού, ο οποίος επίσης είναι θύμα των ναζιστικών θηριωδιών, αλλά κατά μιας ανάλγητης Κυβέρνησης, η οποία διαχρονικά περιφρονεί τις στοιχειώδεις ηθικές και οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον ελληνικό λαό, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα.

Αναφέρουμε ενδεικτικά μία λίστα με Γερμανικά Προϊόντα και καταστήματα


Audi
BMW
Mercedes
Volkswagen
Porsche
Opel
Ariel
Siemens
Miele
Praktiker
Media Markt
Bayer
NEF
Nivea
Schwarzkopf
LIDL

Henkel (Dixan, Persil, Pritt)
Makro
Adidas
Puma
Allianz
AEG
BASF

25 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. to Makro exei agorastei apo ton Sklaveniti
      To Lidl metaferei ola ta lefta tou stin germania. Oles tis eispra3eis. Epomenws POTE sto LIDL

      Διαγραφή
  2. Τη FORD γιατί δεν την έβαλες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ford είναι αμερικανικων συμφερόντων! Σας παρακαλούμε, όταν μας στέλνετε μία εταιρεία να είστε σίγουροι 100% προηγουμένως γι' αυτήν. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το LIDL ξέχασες.. είναι γερμανικών συμφερόντων ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεματο ελληνικα προιοντα ειναι μεσα ομωσ...!!! κοιταξτε το

      Διαγραφή
    2. που τα ειδες?? πλακα μας κανεις? ανωνυμα γερμανικα προϊοντα εχει!

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙ ΚΑΙ P/L ΕΛΛΗΝΙΚΑ....ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Σωστά, ευχαριστούμε για την επισήμανση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αέρααααααααααα !!!
    Πιστεύω ότι θα πάμε καλά προοηθέστε το μιλήστε με τον φίλο διπλανό σας το 1940 είμασταν οι πίο τρελοί που αντιστεκόμασταν και τώρα πάλι είμαστε οι τρελοί .
    Η Ιστορία μας λέει ότι θα είναι δύσκολος ο αγώνας αλλά θα νικήσουμε!!!
    Αέρααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλιστα... Τα Lindl είναι γερμανικών συμφερόντων και ο Μασούτης Ελληνικών. Οι μεν έχουν στο μεγαλύτερο μέρος τους Ελληνικά προιόντα μικρών παραγωγών και ο Ελληνάρας έχει πολυεθνικών εταιριών.

    Αλλά ακόμη και οι "Ελληνικές εταιρίες είναι πολυεθνικές ως ΑΕ, έχουν δηλαδή στην μετοχική τους σύνθεση πολλούς ξένους.

    Έχουμε μάθει ότι μας προτίνουν να χειροκροτούμε χωρίς δευτερη σκέψη. Αυτό κάνουν τα κοπάδια.

    Αλήθεια τι γίνεται με τα προϊόντα (μυαλά) που εξάγουμε εμείς στην Γερμανία;

    Κάτι δεν πάει καλά εδω μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sas stelno mis pio pliris lista apo knossopolis. com yia to boycott Germanikon proionton

    http://www.greece.org/blogs/wwii/



    "Επιχείρηση" συγκέντρωσης υπογραφών για την εκπλήρωση των γερμανικών υποχρεώσεων, το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις ξεκίνησε εθελοντική Οργάνωση μέσω ίντερνετ. Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου. Διαβάστε αναλυτικά για την προσπάθεια στο NEWS 247

















    Λίστα με Γερμανικά Ποιόντα και εταιρείες:





    Lidl


    Practicer


    Henkel (Dixan, Persil, Pritt)



    Rilken


    Schwarzkopf


    Makro



    Media Markt



    Saturn



    adidas



    Puma



    Aldi



    Cash & Carry



    Allianz



    Siemens


    AEG


    Miele


    Bosch


    Audi


    BMW


    Mercedes


    OPEL


    Porsche


    VolksWagen



    Συνεταιριστική ασφαλιστική
    (epidi synergazete i syneteristiki me tin Germaniki kratiki asfaleia ton Germanon Sidirodromon DEVK)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. BASF Γερμανική Εταιρία χημικών, ουσιαστικά αυτή που ανέλαβε την χημική διατροφή μας, εφόσον απαγορεύσουν (με ενεργοποίηση του ψηφισμένου νόμου )την καλλιέργεια και την κτηνοτροφία όπως στην Αμερική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ήθελα να επισημανω πως θα πρεπει να ξεχασουμε τις γερμανικές αποζημειώσεις διότι οι Έλληνες βάζοντας την υπογραφή τους στο σχέδιο μάρσαλ αποχώρησαν απο κάθε τους δικαίωμα. Ψάξτε το... Δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουμε άκρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Re Admin katarhas h epithesh shmera to prwi twn anonymous den htan eidhsh?
    Kata 2on Dld ti ennoeis oti sta amerikanika den prepei na mpoikotaroume ekei kai an prepei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επίθεση των Anonymous, αγαπητέ φίλε, στο Υπ. Δικαιοσύνης έγινε χθες τα ξημερώματα και μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα την είχαμε στις πρώτες ειδήσεις. Όμως αυτό είναι άσχετο σε αυτό το post!
      Και δεν εξετάζουμε, επίσης, εάν και γιατί πρέπει να επεκταθεί το μποϋκοτάζ και σε αμερικανικά προϊόντα. Οι γερμανοί είναι αυτοί που χρωστούν τις πολεμικές αποζημιώσεις, και οι ίδιοι που επιβάλουν σε όλη την ευρώπη και στην κατοχική μας κυβέρνηση να υιοθετήσει τα σκληρά μέτρα. Ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις σου. Φιλικά...

      Διαγραφή
  12. το πρωτο που κοιταμε ειναι να γραφει το προιόν στον κωδικό 520(τα 3 πρωτα ψηφία). Υπάρχει η περίπτωση να γραφει 520 αλλά απλά να γίνεται η συσκευασία στην Ελλάδα. Θα πρέπει να γράφει με μεγαλα γράμματα προέλευση (υπάρχει σε πολλά στον σκλαβενιτη).Επίσης τα κέρδη του κάθε LiDL πάνε στη Γερμανία και ένα μικρο μέρος στον Ελληνα παραγωγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ξεχασατε απο την λιστα αμαξιων να βαλετε την lamorghni χαχαχαχαχα..εχει αγοραστει απο την audi πανω απο ενα χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξεχάσατε την αεροπορική εταιρεία Lufthansa.Κατ'επέκταση και την Aegean Airlines που ανήκει στον όμιλο star alliance.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε φίλε όταν οι παρακάτω μάρκες έχουν τους καλύτερους κινητήρες με τι θα κινούμαστε με κάρο;;;;

    Audi
    BMW
    Mercedes
    Volkswagen
    Porsche
    Opel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. και τα PLAIMOBILL γερμανικά είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ??????
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ(ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ),ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ(ΒΟΗΘΕΙΑ) ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ!ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2-3 ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΑΜΕ ΣΤΙΣ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ!ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για χαλαρώστε λίγο...

    Δεν θα πάρω Γερμανικό αυτοκίνητο, που συνδυάζει καλή τιμή, μικρό κόστος συντήρησης, αξιοπιστία και ποιότητα, γιατί οι πολιτικοί μας εδώ και μισο και πλέον αιώνα δεν κάνουν καλά την δουλειά τους?

    ΟΧΙ !!!!

    Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στους πολιτικούς μας. Και ποιος ξέρει? Αν οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε το ίδιο, μπορεί τελικά να μας αξίζουν και καλύτεροι κυβερνήτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχω βαρεθεί την λογική αυτή οτι τα ευρωπαικά προιόντα έχουν καλύτερη μπλα μπλα μπλα. γιατί τα ιαπωνικά αμερικάνικα ή ακόμα και κινέζικα τι έχουν? αλλά μη μας πούν οτι έχουμε κινέζικο πράμα λές και οι περισσότεροι ευρωπαίοι από που αγοράζουν τα ανταλλακτικά τους. δείτε σε περίπτωση που πάρετε ένα μεμονωμένο ανταλλακτικό. made in china. λάδι για αυτ/το ή μπουζί ή φούσκα για ιταλικό πιεστικό ή αναταλλακτικό parker στυλό ή λάμπα osram κλπ α ρε μουζίκε λαέ μέχρι πότε θα σε χειραγωγούν?

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.