Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλη γκάφα των "κάφρων" της Θύρας 13


Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας λήγει πάντα στο '90 και ποτέ στο '45. Μόνο που οι "κάφροι" της Θύρας 13 είχαν διαφορετική άποψη και τελικά, "έσπασαν" τα μούτρα τους και την ψευτοαγάπη τους για την ομαδα...




Η απογοητευτική εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το 2-0 που είχε διαμορφωθεί με τα γκολ του Σιατραβάνη εξόργισε τους φίλους των πράσινων που είχαν βρεθεί στις εξέδρες της Ριζούπολης.

Με την λήξη του ημιχρόνου αφού αποδοκίμασαν τους πράσινους που πήγαιναν προς τα αποδυτήρια, φώναξαν συνθήματα εις βάρος της διοίκησης "Π@@@ Αλαφούζο π@@@" και εις βάρος των παικτών "εσείς δεν είστε Παναθηναϊκοί, είστε μισθοφόροι και π@@@@ γιοι" και εν συνεχεία αποχώρησαν από το γήπεδο.

Μάζεψαν το πανό της Θύρας 13 που είχαν κρεμάσει στο κάγκελο και έφυγαν από το γήπεδο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Φαίνεται, όμως, πώς ποτέ δεν κατάλαβαν ότι αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός έπαιξε με πλάνο και στρατηγική. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε το "τυράκι" που χρειάζονταν κρητικοί στο Ηράκλειο, κόντρα στον Ηρακλή, για να αρχίσουν να παίζουν μπάλα και να μην χάσουν την πρόκριση. Κάπως έτσι ο ΟΦΗ έκανε ο καθήκον του και από το '54 και μετά άρχισε να πυροβολεί.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχανε με 2-0 στην ανάπαυλα, ωστόσο μέσα σε 20 λεπτά (54’-74’) κατάφερε να γυρίσει το ματς σε 2-4 και το γκολ που δέχτηκε στο φινάλε δεν άλλαξε την κατάσταση.

Την ίδια ώρα, στο Ηράκλειο, παρότι ΟΦΗ και Ηρακλής προκρίνονταν μαζί με «βολική» ισοπαλία, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1, περνώντας ως πρώτοι στον όμιλο και αφήνοντας τον Γηραιό εκτός συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.