Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

William Levy ο πιο ωραίος άντρας του κόσμου ? - ΦΩΤΟ


 


Μπορεί ήδη να δουλεύει 7 χρόνια στην τηλεόραση, να έχει παίξει σε περισσότερες από 10 σαπουνόπερες και να είναι ήδη star στο ισπανόφωνο κοινό, αλλά η υπόλοιπη Αμερική μόλις ανακάλυψε τον William Levy και φυσικά υπέκυψε στη γοητεία του....
Ο 32χρονος κουβανός στην Ελλάδα έγινε γνωστός –και πολύ αγαπητός στο γυναικείο κοινό- από την σαπουνόπερα του Star channel,«Μαρία, Άγγελε μου» και από τις φήμες που τον ήθελαν ως η αιτία χωρισμού της Jennifer Lopez από τον Marc Anthony.


Ο Κουβανός Brad Pitt, όπως τον αποκαλούν, φέτος συμμετέχει στο "Dancing with the stars της Αμερικής" και αν και το show είναι ακόμη στην αρχή, ο σέξι ηθοποιός έχει ξεχωρίσει με διαφορά από τους υπόλοιπους. Μάλιστα το διάσημο περιοδικό People, του αφιερώνει το εξώφυλλό του γιατί εκτός απο το γεγονός ότι είναι υπερβολικά όμορφος, έχει και εντυπωσιακά δραματική ιστορία που τόσο πολύ αγαπούν τα περιοδικά και οι αναγνώστες.


Ο ηθοποιός και μοντέλο William που είναι πατέρας ενός εξάχρονου αγοριού και μια δίχρονης κόρης γεννήθηκε στην Κούβα όπου έμεινε μέχρι τα 15 του πριν φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα οχτώ μέλη της οικογένειάς του, μοιράζονταν ένα μικρό φτωχικό σπίτι και τα χρήματα και το φαγητό δεν ήταν ποτέ αρκετά.


Πριν αποφασίσετε να τον λυπηθείτε για τη δραματική παιδική του ζωή, κοιτάξτε καλά το φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί και θα ανακαλύψετε πως τελικά ο θεός, ήταν καλός και γενναιόδωρος μαζί του.

11 σχόλια:

  1. Οτι και να πωω ειναι λιγο<3 Φερτε τον Ελλαδααα πλζζζ<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ELEOS giati lene oti einai o kouvanos Brad Pitt?Tyfloi einai?signomi ti exei perisotero o Brad Pitt apo auton...min trelathoume kiolas.O Brad Pitt einai kakasximos...autos dn sigrinete me kanenan kai an do kai ton xanasygrinoun me ton Brad Pitt tha ginei xamos...ELEOS.OLOKRIROS ANTRAKLAS POU EINAI SAN AGGELOS...AXX kai na erxotan ellada na ton do apo konta..tetoia omorfia dn antexete.oso paei kai omorfenei olo kai pio epikindina.Kapoios na ton stamatisei gt ginekes eimaste kai emeis ligizoume eukola<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θεοςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειχε έμπνευση ο θεός ο ταν τον έφτιαξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειχε έμπνευση ο θεός ο ταν τον έφτιαξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια ειναι θεός πρέπει να ειχε έμπνευση ο θεός οταν τον εφτιςξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο κυπρο ειμαι κι εγω ειναι τελειος !!!!!!!!!!!!!!
    δεν ειπαρχει αυτος!!! ειναι θεος με τονο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O PIO OMORFOS TIS GIS kai o pio ASXIMOS EINAI O BRAD PITT

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.