Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μυστικό γκάλοπ με μεγάλες ανατροπές!

Μόνο στο planet-greece

Ακόμη ένα μυστικό γκάλοπ, το οποίο ξεκίνησε μόλις χθες, το πρωί της Παρασκευής, σε μεγάλες πόλεις της χώρας, φέρνει τα πάνω κάτω, εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Μιλάμε για πολύ μεγάλες ανατροπές! Συγκεκριμένα....



Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, σε δείγμα περίπου 800 ανθρώπων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά κονταροχτυπιέται με τη Νέα Δημοκρατία, αφού βρίσκεται δεύτερος, με διαφορά τουλάχιστον 3ων μονάδων, με αυξημένα τα ποσοστά του, όμως, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη, όχι όμως με τα τεράστια νούμερα που της έδιναν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, ενώ το ΠΑΣΟΚ κινείται περίπου στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Οι εκπλήξεις:

Μεγάλη πτώση καταγράφει το ΚΚΕ, το οποίο μπαίνει μεν στη Βουλή, όμως με ποσοστό κάτω του 4%!

Θεαματική είναι η άνοδος της ΔΗΜΑΡ, η οποία σε ορισμένες περιοχές φλερτάρει ακόμη και με την τρίτη θέση!

Μεγάλη είναι η πτώση της Χρυσής Αυγής, η οποία φαίνεται ότι όχι μόνο πληρώνει τις τελευταίες εμφανίσεις του Κασιδιάρη (βλέπε μπουνίδια στην Κανέλλη και βρισίδια στον Πλεύρη) αλλά.... βάζει και το ΛΑΟΣ στη Βουλή και μάλιστα με ποσοστά κοντά στο 4%!

Σε ότι αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες εκλογές, έχοντας όμως ελαφρά κάμψη.

Τέλος, Οικολόγοι και Τζήμερος - Μάνος, μένουν εκτός Βουλής, με ποσοστά που κυμαίνονται κάτω του 2%, αμφότεροι.

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε ό,τι η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο, συνεπώς, μπορεί όλα τα παραπάνω να μεταβληθούν. Όμως, δεν παύει να πρόκειται για τα πρώτα στοιχεία, πολύ αξιόπιστης εταιρείας του χώρου, που σπάνια πέφτει έξω.

18 σχόλια:

  1. TO ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?ΤΡΙΤΗ Η ΔΗΜΑΡ?ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ?ΣΤΗΝΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως γινεται ενα γκαλοπ να βαφτιζεται μυστικο οταν δημοσιοποιειται εδω μεσα για να το διαβασω εγω????????? η αφελεια παντα ηταν ενα απο τα χαρακτηριστικα του Ελληνα. μα καλα, ειναι δυνατον να υπαρχει σημερα κοσμος, μετα απο τοση βαρβαρη μεταχειρηση που θα πιστεψει σε τετοια γελοια γκαλοπ, ωστε να επηρεαστει και να παει να ψηφισει συμφωνα μ αυτο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυστικό "βαφτίζεται" γιατί απαγορεύεται - βάσει νόμου - να δημοσιοποιούνται γκάλοπ το τελευταίο 15ήμερο πριν τις εκλογές! Σημαίνει ότι τα αποτελέσματά του ΠΟΤΕ δε θα ανακοινωθούν και δε θα επιβεβαιωθούν επίσημα.

      Σε ότι αφορά τα περί αφέλειας του κόσμου και τον δήθεν επιχειρούμενο επηρεασμό της κοινής γνώμης, μάλλον προσπαθείτε να βαφτίσετε τη δική σας περιέργια "αφέλεια του κόσμου". Όσο για τα υπόλοιπα, μην κρίνετε εξ ιδίων....

      Διαγραφή
    2. ΄΄Σημαίνει ότι τα αποτελέσματά του ΠΟΤΕ δε θα ανακοινωθούν και δε θα επιβεβαιωθούν επίσημα΄΄@ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ..ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΟΠΟΥΛΑ ΣΑΣ !..ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΑ ΒΛΗΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ,ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    3. Βάζουμε λεφτά από την τσέπη μας για το blog, ΚΑΙ απλήρωτοι είμαστε, ΚΑΙ έχουμε και άνεργους συναδέλφους που γράφουν.... και έχουμε και "αφεντόπουλα"; Ενδιαφέρουσα άποψη.... να μας πείτε πού αλλού συμβαίνει αυτό ή να μας το τεκμηριώσετε πώς γίνεται να συμβαίνει.

      Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας βλήτο, είναι δικό σας θέμα. Δεν είμαστε ψυχολόγοι να σας λύσουμε τα υπαρξιακά μας. Εμείς τα ποσοστά δεν τα υιοθετήσαμε, ίσα - ίσα που κρατήσαμε αποστάσεις. Αλλά σχολιάσαμε επί των πρώτων δεδομένων που μας τέθηκαν στα υπ' όψιν. Αν δε σας αρέσουν, γιατί ενδεχομένως να μην εξυπηρετούν τα δικά σας "αφεντόπουλα", αυτό είναι επίσης δικό σας πρόβλημα, στο οποίο πάλι δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

      Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

      Διαγραφή
    4. ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ:ΚΑΤΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗ: α/Η παρουσα δημοσκοπηση αποτελει ΄΄μυστικο γκαλοπ''-που παραταυτα εσεις σπευδετε να δημοσιοποιησετε- και τα΄..''πρωτα ΄΄ δεδομενα του, σας ''τέθηκαν στα υπ' όψιν΄΄
      Β/Δημοσιοποιειτε ΄΄τα πρωτα δεδομενα΄΄δλδ μια ημιτελη και εν εξελιξει δημοσκοπηση(βλ.΄΄Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε ό,τι η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο, συνεπώς, μπορεί όλα τα παραπάνω να μεταβληθούν.)
      . Γ/μας δηλωνετε οτι ΄΄Εμείς τα ποσοστά δεν τα υιοθετήσαμε, ίσα - ίσα που κρατήσαμε αποστάσεις. Αλλά σχολιάσαμε επί των πρώτων δεδομένων που μας τέθηκαν στα υπ' όψιν''
      -ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ αφου σχολιαζετε(και μαλιστα αποθεωνετε και.. απογειωνετε την ΔΗ.ΜΑΡ βλ,.΄΄Θεαματική είναι η άνοδος της ΔΗΜΑΡ, η οποία σε ορισμένες περιοχές φλερτάρει ακόμη και με την τρίτη θέση!΄΄΄(!!!) ,να μας δηλωνετε οτι συγχρονως ..κρατατε και αποστασεις;;αφου -λογικα- το ενα αναιρει το αλλο;;
      Ε/Πως γινεται να αναφερεστε σε αποτελεσματα ..αλλοτε με ποσοστιαιες μοναδες και αλλοτε ΄΄περιγραφικα ΄΄;; (αν και ..γλαφυρα ομολογω )!Ετσι ''τα λεγε΄΄ και η θειτσα μου η Γαρουφω κι εμεις ξεραμε οτι ελεγε ψεμματα αλλα κρεμομασταν απο τα χειλη της ,..ημασταν βεβαια 1Ο χρονων και μας αρεσαν τα.. παραμυθια! ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ;;;ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ..ΠΟΝΗΡΟΙ;;;ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ:!..ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΑ ΒΛΗΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ,ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ..Υ.Γ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕ,-οπως και ναχει-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ!

      Διαγραφή
    5. Όλα τα ερωτήματά σας έχουν ήδη απαντηθεί. Σας παραπέμπουμε, πάλι, στην προηγούμενη απάντησή μας.

      Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

      Διαγραφή
  3. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ" ΕΙΝΑΙ Η HLEKTRONIKH ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ SITE http://www.express.gr/
    ΣΥΥΡΙΖΑ 27.7%
    ΝΔ 25.3%
    ΠΑΣΟΚ 10.5%
    Χρυσή Αυγή 6.6%
    Ανεξάρτητοι Έλληνες 6.2%
    Δημ. Αριστερά 5.3%
    ΚΚΕ 5.2%
    Δημιουργία ξανά /Δράση 4.1%
    Δεν έχω αποφασίσει 3.7%
    Λευκό / Αποχή 1.6%
    ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1.2%
    ΛΑΟΣ 1.2%
    Αλλο κόμμα 0.9%
    Οικολόγοι Πράσινοι 0.6%
    ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ "ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ"...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντησή σας είναι μακράν η καλύτερη που έχουμε λάβει είτε ως σχόλιο είτε σε mail. "Κυριακή κοντή γιορτή..."!!! Έχετε απόλυτο δίκιο αγαπητέ/ή φίλε/η.

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ , ΕΣΤΩ ΚΡΥΦΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΩΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, Ε ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ!!!ΧΑΧΑ!!!
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ?
    ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
    ΝΔ-28
    ΣΥΡΙΖΑ-26
    ΠΑΣΟΚ-12
    ΑΝΕΛ-6
    ΚΚΕ-5
    ΧΑ-8
    ΔΗΜΑΡ-6
    ΛΑΟΣ-2
    ΔΡΑΣΗ -2
    ΟΙΚ-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλάκα μας κάνεις !!!
    Τι έξοδα έχει ένα μπλοκ ρε φίλε???
    Τι σκοπούς εξυπηρετεί το καταλάβαμε, μην ασχολείσαι
    Οσο για το γκάλοπ, το πλήρωσε κανας άνεργος τα 8 χιλιάρικα που κοστίζει ή το βαλες από την τσέπη σου??? ...άνεργε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμ ..Συντομος και περιεκτικος!ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ !Ε μα πια!

      Διαγραφή
  6. Η "μυστικη δημοσκοπηση" εγινε στο κτιριο της συγγρου....????

    θα ψηφισουν δηλαδη 1.000.000(ενα εκατομμυριο) και βαλε ...περισσοτεροι

    ψηφοφοροι τον σαμαρα...?????

    Μαλλον μαθαμε πως εχει δουλεψει σε πιτσαρια και τρεχουμε ολοι να προλαβουμε

    τις προσφορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα είναι πια ΣΤΗΜΕΝΑ σαυτή τη χώρα της παρακμής: Γκάλοπ, τηλεμαχίες, δημοσιογραφικά σχόλια, πολιτικες τοποθετήσεις.... δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαϊου παρατηρώ μια στροφή σε φιλο-ΝΔ στάση στο blog, όχι ότι με νοιάζει, είναι σαν το zapping στην TV αν δεν σ' αρεσει μην ξαναπληκτρολογείς την διεύθυνση, άλλωστε η ενημέρωση μέσω διαδικτύου που πρέπει να έχει ένας σωστός χρήστης πρέπει να είναι πολυσυλλεκτική. Επειδή σας παρακολούθώ (και άλλα ανταγωνιστικά σας blog) τουλάχιστον 4-5 μήνες σε καθημερινή βάση προχώρησα σε αυτή την επισήμανση γιατί άλλη εικόνα είχα σχηματίσει για το blog μέχρι πριν 1 μήνα και άλλη τώρα. Είναι πάντα μια προσωπική επισήμανση χωρίς να θέλω να προσβάλλω την διαχείριση αυτού του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε afidaz Grklmt,ούτε φιλοΝΔ,ούτε φιλοΣΥΡΙΖΑ,ούτε φιλοΠΑΣΟΚ,ούτε φιλοΤΙΠΟΤΑ.Δεν είμαστε φίλοι κανενός.Καταγράφουμε,παρουσιάζουμε,όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε.Αν κάποιος χρειάζεται "σκίσιμο" με αυτά που λέει καικάνει,θα το έχει είτε είναι ΝΔ,είτε ΠΑΣΟΚ,είτε ΣΥΡΙΖΑ,είτε ΛΑΟΣ,είτε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ ή ΔΗΜΑΡ ή ΑΝ.ΕΛ.ή ΚΚΕ.Είμαστε φιλέλληνες.Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γι αυτο λοιπόν μόνο Ένωση Κεντρώων...Το κέντρο να μπει στη Βουλή...Ψήφο στο Βασίλη Λεβέντη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. alhteia ! ! ! kapoia zwa den me pistevane
      poios ekleve ton ellhniko lao egw?
      xairomai pou kleinoun to kanali 67 giati mazi kleinoun kai ton tafo tous!

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.