Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τα JUMBO, στο planet-greece.

Απίστευτη καταγγελία.Πρότειναν σε καρκινοπαθή να αλλάξει ραντεβού στο γιατρό του για να συνδιάσει την αλλαγή προβληματικού προϊόντος σύμφωνα με το πρόγραμμα του JUMBO!!!!

Καλησπέρα,με την καταγγελία μου,που θα ήθελα να δημοσιοποιήσετε,θέλω να αποκαλύψω την απάτη που κάνουν τα JUMBO σε βάρος των καταναλώτων. Η ιστορία μου είναι η εξής:...


Είμαι καρκινοπαθής με καταγωγή από τα Καλάβρυτα.Ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι στο Νοσοκομειακό νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα.Όπως όλοι οι γονείς,έτσι και εγώ θέλησα να πάρω ένα δώρο για το παιδάκι μου, 4 ετών για την πρωτοχρονιά.Έτσι πριν την πρωτοχρονιά,που είχα ραντεβού με τον γιατρό μου,πήγα στα JUMBO ,που είναι κοντά στο νοσοκομείο και του πήρα το δώρο.Το βράδυ της πρωτοχρονιάς όμως το παιδάκι,έμεινε με την χαρά.Το παιγνίδι που του πήρα ήταν προβληματικό με αποτέλεσμα,να σκαρφίζομαι διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να ξεγελάσω τον μικρό που είχε απογοητευτεί και έκλεγε.
Σήμερα,ημέρα Πέμπτη,είχα πάλι ραντεβού με τον γιατρό μου στην Πάτρα.Πήρα λοιπόν και το παιγνίδι μαζί μου για να το αλλάξω.Μετά το ραντεβού μου λοιπόν ,κατευθύνθηκα στα JUMBO.
H αλλαγή όμως,δεν έγινε.Ξέρετε γιατί;Γιατί η πολιτική των JUMBO είναι να κάνει αλλαγές μόνο το Σάββατο και την Δευτέρα και μάλιστα σε ορισμένες ώρες της ημέρας.Όσο και αν προσπάθησα να μεταπείσω τον προϊστάμενο του καταστήματος,στο οποίο σημειωτέων δεν υπήρχε ψυχή,στάθηκε αδύνατον.
Και όχι μόνο αυτό.Όταν του εξήγησα πως είμαι καρκινοπαθής και ήρθα από τα Καλαβρύτα για ραντεβού με τον γιατρό μου και πως μου είναι πολύ δύσκολο να ξανακατέβω στην Πάτρα,το Σάββατο ή την Δευτέρα ξέρετε τι μου απάντησε;Αν είναι δυνατόν;ότι έπρεπε να κανονίσω το ραντεβού μου με τον γιατρό για το Σάββατο για να τα συνδιάσω και τα δύο,γιατί αυτή είναι η πολιτική που ακολουθεί το JUMBO!!!Να συνδιάσουμε δηλαδή ,όλοι εμείς , οι πελάτες του JUMBO το πρόγραμμά μας με την πολιτική του καταστήματος!!!Παραβλέπω το γεγονός ότι είμαι ασθενής και ότι στο κατάστημα βαρούσαν μύγες ,οπότε μπορούσαν να μου κάνουν μια "εξυπηρέτηση".
Βγήκα από τα ρούχα μου.
Το παιγνίδι τελικά δεν μου το άλλαξαν,αλλά στον δρόμο που γυρνούσα στα Καλάβρυτα,το ξανασκέφτηκα και ανακάλυψα την απάτη που κρύβεται πίσω από "πολιτική του καταστήματος".
Τα πράγματα είναι απλά.
Ο πελάτης,έρχεται και μας αφήνει τα λεφτουδάκια του.Εάν τώρα είναι τυχερός και πέσει σε καλό κινέζικο προϊόν από αυτά που πουλάμε με κέρδος έως και 1000% έχει καλώς.Εάν όμως είναι προβληματικό τότε σιγά μην έρθει τις ημέρες και τις ώρες που θα του υποδείξουμε εμείς.Και αν έρθουν,πόσοι θα έρθουν,αφού όλα τα JUMBO έχουν ανοίξει σε μεγάλες πόλεις και από αυτά εξυπηρετούνται όλα τα γύρω χωριά και οι κωμοπόλεις;Ένα 20% από τους παραπονούμενους;Οπότε και έχουμε ξεφορτωθεί το σκάρτο πράγμα και τα λεφτάκια έχουμε τσεπώσει από το υπόλοιποι 80% που θα πεί."Δε γ@μι@τ@,που να τρέχω τώρα Σαββατιάτικα;"
Για την Δευτέρα δεν μιλάμε, αφού θα πρέπει να πάρεις άδεια από την δουλειά σου για να πας στα JUMBO.Είπαμε,αυτή είναι η πολιτική του καταστήματος.
Το αποτέλεσμα;Ο μικρός μου έμεινε πρωτοχρονιάτικα χωρίς δώρο,εγώ έμαθα πως για να κλείσω το επόμενο ραντεβού με το γιατρό μου,θα πρέπει να μάθω την ....πολιτική του JUMBO και αν του βολεύει τότε έχει καλώς και τα JUMBO συνεχίζουν να τσεπώνουν τα ευρουλάκια μας,όσα μας έχουν απομείνει.
Τι άλλο να πω;Τουλάχιστον μας έμεινε η JUMBOσακούλα για τα σκουπίδια!!!

Ευχαριστώ εκ των προταίρων για την δημοσίευση.
Β.Ρ.

31 σχόλια:

  1. να βρεις χρονο να ανταλλαξεις το παιχνιδι και τη επομενη να μη ξαναπατησεις εκει !!!ολα τα αλλα ειναι συνεπειες των επιλογων μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα καταστήματα // εκτός από τα boots και μόνο για φάρμακα // στο Λονδίνο επιστρέφουν την αξία των επιστρεφομένων οποιαδήποτε μέρα και δεν απαιτούν αγορά νέων εμπορευμάτων .

      Διαγραφή
  2. Καντε μια καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πολιτική της εταιρείας, όπως περιγράφεται, είναι απαράδεκτη. Πάντως ακριβώς πριν έναν χρόνο η συγκεκριμμένη εταιρεία πλήρωσε εξ ολοκλήρου τα έξοδα μακροχρόνιας θεραπείας καρκινοπαθούς υπαλλήλου της σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα jumbo σεβομενα τον καταναλωτη εκλεισαν τα 3/4 του υπογειου parking στην ΒΕΣΟ ΜΑΡΕ της Πατρας και εφτιαξαν την επεκταση του καταστηματος τους.Δεν ξερω αν πληρουνται οι στοιχειωδεις κανονες ασφαλειας(σε περιπτωση σεισμου),πυρασφαλειας(για πυρκαγια σε καταστημα γεματο πλαστικα) κτλπ κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειμαι και εγω ενα θυμα των jumbo
    Ειχα παει στα jumbo θεσσαλονικης κοντα στα δικαστηριαμαζι με το μικρό γιο μου ο οποιος ηταν στο καροτσι με αφησαν να μπω μεσα με το καροτσι και στο τελος με υποχρέωσαν σε εξωνυχιστικο ελεγχο και στο μωρο και σε μένα μηπως βουτηξα τιποτα τετοια ξεφτύλα δεν εχω ξαναζησει ποτέ
    Αν με ξαναδουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα έχετε παρατηρήσει ότι οι συσκευασίες, της συντριπτικής πλειοψηφίας (αν όχι όλων), των προϊόντων που διατίθενται στα JUMBO, αναγράφουν ότι έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα, από την JUMBO LTD CYPRUS.

    Αναρωτηθήκατε ποτέ, για ποιό λόγο η JUMBO αγοράζει τα προϊόντα της από μια Κυπριακή εταιρεία, εν προκειμένω την JUMBO LTD CYPRUS - δηλαδή δική της εταιρεία - και όχι από τα εργοστάσια ή εμπόρους της Κίνας (κυρίως)?

    Η JUMBO Ελλάδος, φοροδιαφεύγει και μάλιστα νομότυπα.

    ΠΩΣ? Προσέξτε !!!

    Η φορολογία στην Κύπρο είναι 10% και στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλότερη. Για να γλιτώσει την πληρωμή υψηλών φόρων, αγοράζει τα προϊόντα της μέσω της JUMBO Κύπρου και τα πωλεί με υψηλό κέρδος στην JUMBO Ελλάδος, η οποία με την σειρά της πωλεί στους καταναλωτές με πολύ μικρό κέρδος.

    Με τον τρόπο αυτό, για το υψηλό κέρδος φορολογείται από την Κύπρο με 10% και με χαμηλό κέρδος φορολογείται στην Ελλάδα με υψηλή κλίμακα.

    Παράδειγμα:
    Έστω ότι η JUMBO Κύπρου, αγοράζει ένα παιχνίδι αξίας 10 Ευρώ από την Κίνα. Το πωλεί στην JUMBO Ελλάδος 50 Ευρώ και φορολογείται στην Κύπρο 40 x 10% = 4 Ευρώ. Η JUBMO Ελλάδος πωλεί το ίδιο προϊόν 60 Ευρώ και φορολογείται 10 x 35% = 3,5 Ευρώ. Άρα συνολικός συνδυασμένος φόρος Ελλάδος-Κύπρου = 4 + 3,5 = 7,5%.

    Εάν όμως η JUMBO Ελλάδος αγόραζε το ίδιο προϊόν από την Κίνα και το πωλούσε, ο φόρος που θα πλήρωνε θα ήταν 60 x 35% = 21 Ευρώ.

    Επομένως καθαρό κερδος: 17 Ευρώ από την αποφυγή της φορολογίας και μόνο. Ενδιαφέρον δεν νομίζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια πιστεύω οτι στη προκειμένη περίπτωση το λάθος ήταν του προιστάμενου .Πολύ κακός υπάλληλος.Θα έπρεπε ίσως να στείλεις μηνυμα στην επιχειρηση για το συγκεκριμένο (με ονοματεπωνυμο)και την αντιμετωπισή του απεναντί σου.Ασχέτως με την πολιτικη του καταστήματος(η οποια απο οτι φαινεται δεν ειναι η καλυτερη) αν εκείνος σου μιλούσε καλύτερα ή ακόμα καλύτερα οι υπάλληλοι γενικα ενημέρωναν καλύτερα για τον ''απολυτο'' τρόπο λειτουργιας τους θα είχες αποφύγει όλη αυτη τη στεναχώρια που εκτός των άλλων αντανακλά και στην υγεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τα ρίχνουμε στον υπάλληλο, γιατί και ο υπεύθυνος, υπάλληλος είναι.. Φαίνεται πώς δεν έχετε ιδέα πώς δουλεύει μια εταιρία.. ? Ό, τι του είπαν, λεει, και αυτός. Για σας φαίνεται, και είναι απαράδεκτο, επειδή ο εν λόγω κύριος είναι καρκινοπαθής. Την "πολιτική" της εταιρίας, δεν την αλλάζει ένας υπάλληλος.. Ιδίως αν έχει ακούσει και πολλές φόρες το ίδιο πράγμα. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με επίπληξη, μόνο στην περίπτωση που φέρθηκε με αγένεια . Και όχι επειδή δεν άλλαξε ή δεν μπορεί να αλλάξει την "πολιτική της εταιρίας". Και που ξέρεις ότι ήδη δεν προσπάθησε για άλλες περιπτώσεις παρόμοιες με του κυρίου που είναι καρκινοπαθής?Η πολιτική της εταιρίας είναι απαράδεκτη.

      Διαγραφή
  8. αισχος φταιμε ολοι εμεις , αν δεν ξαναπατησει κανεις ισως σκεφτουν να αλλαξουν πολιτικη στο καταστημα .φταιμε γιατι στηριζουμε τετοια μαγαζια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να μην ξαναψωνισει κανεις [αν ειμαστε σε ευρωπαικη χωρα αυτο θα γινονταν, αλλα εδω 3κοσμικη καλα μας κανουν]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά να πάθετε και μην κλαίτε σαν γκομενίτσες, αντί να στηρίζετε τα καταστήματα της περιοχής σας, που στη τελική η μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η ραχοκοκαλιά της εθνικής οικονομίας,και όχι οι μεγαλοεταιρίες όπως τα jumbo ,τρέχετε σε αυτούς που έχουν καταστρέψει όλα τα μικρά μαγαζια.
    Καλά κάνουν περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ότι η μικρομεσαίες οπως λές και σωστά, είναι η ραχοκοκαλια της οικονομίας δεν σου δείνει το δικαίωμα να μην σέβεσαι κάποιον με τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Καλύτερα στο φινάλε γκομενίτσα παρά αγενής μακάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στον Ανώνυμο 22 Αυγούστου 2013 - 3:33 π.μ.
    Δυστυχως οι υπάλληλοι δεν φταινε, για τον απλούστατο λόγο, πως αν αλλαζαν το προιον μια μέρα που δεν προβλέπεται, αυτο φαινεται στα μηχανογραφικά και κινδυνευουν με απόλυση!

    -------------------

    Ρωτήστε και αυτους που δουλευουν εκει νεοπροσληφθέντες για 300 ευρώ σε τι συνθηκες δουλευουν.. Βυσματίες διεθυντάδες αχρηστοι, μηδέν προγραμματισμός, μπαχαλο σε όλες τις διαδικασίες ευρυθμης λειτουργίας ενός καταστήματος και καλούνται οι υπάλληλοι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και φυσικά να λουστούν τις συνέπειες αν τεθει θέμα από τα κεντρικά, μιας και ολοι οι υπευθυνοι είναι βύσματα και απλά την βγάζουν λάδι.

    Που να ανοιξω το στομα μου, 2 μελη της οικογενειας μου εχουν περασει από εκει.. ο ένας ευτυχώς τους παράτησε σύξυλους και εφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδια σας ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες που μου δωσατε...! εμεινα αφωνη με αυτα που ειπαν συγκεκριμενα ατομα για τα τζαμπο...δεν προκητε να ξαναπαω! θελετε να αγορασετε φτηνα προιοντα? μεσο ιντερνετ!αυτο κανω..και δεν το αλαζω με τιποτα!καντε το ιδιο..σας στελνουν απεξω απο την πορτα σας αυτα που θελετε και σε πολυ φτηνη τιμη!!που να τρεχεις σε καταστηματα οπως τα τζαμπο να περνεις ψευτιες που θα σε κρατησουν 2 μερες και πολυ λεω και μετα το πετας!οποτε χαλαρα στον υπολογιστη και κανεις κατι αγορες σουπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαλαρα στον υπολογιστη μας, αυτοι οι λιγοι που θα ελεγχουν στο μελλον την παγκοσμια οικονομια (μηπως δεν το κανουν ηδη ;;;), θα μας φυτεψουν και τσιπακια στον εγκεφαλο προκειμενου να ρυθμιζουν απολυτα τη συμπεριφορα μας. Η λυση ειναι το μαγαζι της γειτονιας εστω και σε βαρος της "χαλαροτητας" μας που μας εχει κανει ηδη εξαρτηματα του υπολογιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραία τα λετε για τα jumbo.Ο εοπυυ απεργει απο τον δεκεμβριο δεν σας βλεπω να παραπονιεστε τα χαρατσια πανε και ερχονται το πετρελαίο ουτε λογως οι δημοσιοι υπαλληλοι ξυνωνται και πληρωνονται αδρα γι αυτο εσας ομως σας ενοχλει το jumbo.Στο κατω κατω φτηνα προιοντα πουλαει ναι και τι εγινε ειναι απο την κινα.τα παιδια γινονται χαρουμενα με τα jumbo οτι να λετε εσεις που παραπονιεσται στο κατω κατω και εγω θελω η εφορια να δουλευει τα σαββατα γιατι δεν δουλευει τα σαββατα; εγω πως θα
    εξυπηρετειθω;καταλαβετετο η ελευθερία σας τελειωνει εκει που αρχιζει του αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν σας υποχρεωνει κανεις να ψωνιζεται απο τα jumbo
    Ελευθερη βουληση..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πρωτον: πισω απο την αποδειξη γραφειι τα ωραρια αλλαγων, η εταιρια σε προειδοποιει.
    δευτερον: δε σε αναγκαζει κανεις να ψωνισεις απο το τζαμπο. Θελεις να ψωνισεις απο το μαγαζι της γειτονιας, ισως το πληρωσεις πιο ακριβα ισως οχι.
    τριτον. υπαρχουν γονεις που ικανοποιούν τη χαρα των παιδιων τους με λιγα λεφτα, στην τελικη, με όσα εχουν. δε θα παρω το playmobil των 25 ευρω, αλλα το blaymobil του τζαμπο με 10 ευρω για να παιξει ο μικρος μια βδομαδα και να το πεταξει.

    στα χρονια μας για να παρουμε μια barbie θελαμε ενα μεροκαματο του μπαμπα, καπου 5000 δρχ. τωρα με 5 ευρω παιρνεις μια κουκλα τζαμπο. Το ιδιο και με τα σχολικα....αν ημουν τωρα μαθητρια θα ειχα τη σουπερ κασετινα με τα περισσοτερα μολύβια και γομες....δε θα εξυνα ξανα το ιδιο και το ιδιο....Όπως δεν υπαρχουν και τωρα λεφταδες γονεις, δεν υπηρχαν παντοτε.
    δεκτη η καταγγελια του κυριου απο τα καλάβρυτα, αλλα δε μπορουν να συμοφρωθουν οι πολλοι με τους λιγους. το λαθος ηταν στον υπαλληλο, επρεπε να κανει μια εξαιρεση, αν και δεν ηταν υποχρεωμενος.
    οπως ειπε και καποιος πολυ σωστα...ελευθερη βουληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες το παιδι σου να παιζει με σκατα επειδη ειναι φτηνα...συνεχισε να το κανεις..βλακα..

      Διαγραφή
  18. ΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο βακακης ειναι αθλιος.ελεεινος κ τρισαθλιος.με κατι καθικια σαν το σαμαρα επιβιωνουν κατι τομαρια σαν αυτον.μισθοι 200 ευρω κ πολυ τρομοκρατια στους υπαλληλους προιοντα για πεταμα νομζει οτι ζει στη τσαρικη ρωσια κ οτι γυρω του εχει δουλοπαροικους.μην πηγαινετε στα μπουρδελα του .τοσο αχρηστα πραγματα βρισκεις κ σε κινεζικες αποθηκες φτηνοτερα οπως κ σε λαικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κινέζικο ή μη....Λαϊκιτζίδικο ή μη....Παζαρίστικο ή μη....Ένα παιχνίδι-σχολικό εργαλείο-κτλ κτλ έχει κάποιο κόστος στον οικογενειακό προϋπολογισμό.Όπως πολύ σωστά έγραψε ή φίλη πιο πάνω εμείς στο σχολείο φτάναμε να κρατάμε το μολύβι μόνο με τα δάχτυλά μας(χωρίς να στηρίζεται ανάμεσα από τον δείκτη και τον μεγάλο) από το πολύ ξύσιμο με μια ξύστρα σκουριασμένη που της αλλάζαμε ξυραφάκια(θυμάστε?????).Αυτό γιατί γινόταν???Δεν υπήρχαν τότε τα κινέζικα προϊόντα?Ναι δεν υπήρχαν στην αγορά ως κινέζικα αλλά ως βαφτισμένα εξειδικευμένα από το βιβλιοπωλείο της εκάστοτε γειτονίας που πλούτιζε εις βάρος της άγνοιας των γονιών μας.Υπήρχανε και τότε παιδιά που όχι απλά δεν ξύνανε τα μολύβια μέχρι να λιώσουν αλλά είχανε μια ολοκαίνουρια κασετίνα άρτια εξοπλισμένη κάθε χρόνο(τους λέγαμε φραγκάτους).Λοιπόν τώρα τι μας πείραξε?Ότι βρέθηκε ένας μεγαλο-βιβλιοπώλης ή ένας μεγαλό-παιχνιδοπώλης που δίνει στον κόσμο τα πράγματα στην τιμή που έπρεπε να τα παίρνουν πάντα?Η ραχοκοκκαλιά της αγοράς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις?Συμφωνώ!!!Όχι όμως τόσα χρόνια μέχρι να ανοίξουν τα μάτια μας να χοντραίνει ο νωτιαίος μυελός της ραχοκοκκαλιάς αυτής εις βάρος μας με κέρδος όχι 1000% αλλά μέχρι και 5000%.Λοιπόν για να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη τα Jumbo για εμένα είναι εν μέρη τίμια γιατί δεν σου παρουσιάζουν την κινεζιά ως Ελβετικό προϊόν.Σου λέει αυτό είναι ΚΙΝΕΖΙΚΟ γιαυτό το παίρνεις και τόσο αλλιώς θα το έπαιρνες τόσο.Προσωπικά δεν ψωνίζω από τα Jumbo γιατί πιστεύω αυτό που έλεγε πάντα ο παππούς μου...Ότι δίνεις-παίρνεις.Αλλά όσοι ψωνίζετε από εκεί μην γυρνάτε και λέτε πως σας εξαπάτησαν τα Jumbo γιατί ήτανε χάλια η ποιότητα!ΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ?????Εκεί μέσα δεν υπάρχει αυτή η λέξη!Μόνο χαρούμενα παιδάκια που θα πάρουν κάτι για μια εβδομάδα και μετά πέταμα.Εμείς παίρναμε ένα παιχνίδι(της πλάκας) κάθε πρωτοχρονιά που με κόπο μας πήρανε οι δικοί μας.Τώρα τα παιδιά σας έχουν ολόκληρο παράδεισο φτηνών παιχνιδιών και παραπονιέστε???Είστε τόσο αχάριστοι???Μάλλον ναι!Ή μάλλον ήσασταν από τα παιδιά με την άρτια εξοπλισμένη κασετίνα....Το είπαν κι άλλοι και θα το πω κι εγώ.Ελεύθερη βούληση ναι!Εδώ όμως εγώ θα βάλω και ένα ΑΛΛΑ.Την ελεύθερη βούληση δεν την βοηθάνε οι σημερινές οικονομικές συνθήκες(εκεί ποντάρουν τα Jumbo).Απλά αντί να πληρώνεις στον εβραιοβιβλιοπώλη της γειτονίας σου την κινεζιά με 5000% κέρδος την πληρώνεις στα Jumbo με 1000% κέρδος και είστε και οι 2 ευχαριστημένοι...Για να μην μακρηγορήσω άλλο η αντιμετώπιση στον φίλο καρκινοπαθή ήταν απαράδεκτη.Για ποιό λόγο?Ο υπεύθυνος δεν έπρεπε να κάνει καν όλη αυτή την κουβέντα μαζί του.Έπρεπε να του πει ορθά και κοφτά ότι μόνο τότε μπορεί να το αλλάξει και να τελειώνει εκει το θέμα.Φανταστείτε να ερχόταν ο κάθε ένας και να έλεγε την "ιστορία" του σε ένα κατάστημα για του αλλάξουν την κινεζιά που πήρε 10 ευρώ.Δεν είπα πως ο φίλος είπε ψέματα, αλλά μην περιμένεις φίλε μου να σε πιστέψει κάποιος άγνωστος υπεύθυνος την στιγμή που μπορεί να έχει ακούσει χιλιάδες μπούρδες από άλλους έτσι ώστε να πάρουν μια άλλη κινεζιά που να δουλεύει εν τέλει(για καμιά βδομάδα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. JUMBO Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ.ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.ΑΙΣΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. EIXA PAREI LAMPAKIA XRISTOYGENIATIKA MPRIZAS K TA KALODIA HTAN GYMNA TO GYRISA PISW K MOY EIPAN OTI TO PROION 8A MPEI SE PROSFORA TI NA PO EMEIS FTAIME POY PAME STA KATASTHMATA TOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλα έχετε ξεφύγει τελείως !!!!!! Αυτοί που δεν ψωνίζουν απο τα jumbo γιατι ειναι κινεζικά ειναι αυτοί οι καραγκιόζηδες που δεν εχουν ιδέα απο παιδια ! Και απο εταιρίες !!! ΟΛΑ ειναι κινεζικά ΟΛΑ !!!! Απο τα βρακιά σας μεχρι το καλαμαράκι που θα φάτε ΑΣΧΕΤΟΙ !!! Κάθομαι και χαλάω τον χρόνο μου για να διαβάζω "οοοοο μην ξαναπάρετε τιποτα απο τα jumbo" και αλλα τετοια ! Απλα ζηλεύετε που δεν ειναι δικιά σας η επιχείρηση ! Και εσείς τα ίδια θα κάνατε ! Κανετε πως τα ξέρετε ολα αντε ρε στην Αφρική να δείτε χαλια που δεν εχουν να φάνε και εσείς παραπονιέστε για το παιχνίδι των 5€; Που θα το πιάσει στα χερια του το παιδάκι θα το κοπανισει μια δυο στον τοίχο και θα γινει κομμάτια ; Αλλα ναι μισο ... Αν το παιχνίδι έκανε 20€ δεν θα έσπαγε θα ηταν απο ατσάλι ! ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να πας τη σωστή μέρα,να ζητήσεις το διευθυντή,να του πεις με λεπτομέρεια τι έγινε,να απαιτήσεις τα λεφτά σου πίσω,γιατι οι ευρωπαϊκοί νόμοι λένε οτι δικαιούσαι τα λεφτά σου και να τους πεις οτι δε θα ξαναπάς,απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλησπερα σας
    σημερα πηγα στο καταστημα της κορινθου για να κανω μια αλλαγη,ενα ελικοπτερακι που μου φερανε δωρο στα γενεθλια του γιου μου.
    ο υπευθυνος εκει μου ειπε ορθα κοφτα πως στα ελικοπτερα δεν γινονται αλλαγες και επιστροφες παροτι η συσκευασια ηταν αθικτη !!!\και για να με πεισει για το λογου το αληθες ,μου ειπε πως υπαρχει ειδικη σημανση στο ραφι με τα ελικοπτερακια πως δεν γινονται επιστροφες !!!σε ερωτηση μου αν θα πρεπει να κοιταμε ολα τα προιοντα για ειδικες πολιτικες επιστροφης,απλα με κοιταζε....Στο site ομως της εταιρειας δεν αναφερει για κατι τετοιο.δεν θα επρεπε να ενημερωνονται οι καταναλωτες σε μια τετοια περιπτωση? θεωρω απαραδεκτη την σταση τους σε αυτο το θεμα μιας και η συσκευασια ηταν ακεραιη και θα επρεπε να το παρουνε πισω.
    σας ευχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μας έτυχε και εμάς να αγοράσουμε ένα ελαττωματικό παιχνίδι. Πήγαμε στο σπίτι, το ανοίξαμε και δεν δουλευε. Το πήγαμε πίσω και μας είπαν να πάμε άλλη ημέρα που θα δέχονταν ελαττωματικά για να είναι παρών ο τεχνικός.
    Πήγαμε την ημέρα που μας είπαν και ήταν ο ίδιος υπάλληλος!!!! Ρωτήσαμε αν είναι ο τεχνικός και μας απάντησε θετικά. Μας φάνηκε πολύ αστείο. Είδε το παιχνίδι και μας είπε πως δεν είναι ελαττωματικό, κούνησε μία βάση (διακόπτης παιδικού λάπτοπ) και λειτουργησε.
    Παρόλα αυτά ζήτησα να το αλλάξουμε με κάτι άλλο γιατί δεν εμπιστευόμουν την επι τόπου επισκευή.
    Μας είπε ο τύπος πως αφού σταμάτησε να είναι το παιχνίδι ελαττωματικό επρεπε να το επιστρέψουμε σε ημέρα επιστροφής ΜΗ ελαττωματικών.
    Εδώ δεν γελάσαμε ακριβώς, αγριέψαμε και ζητήσαμε τον διευθυντή. Απειλήσαμε με καταγγελίες κλπ κλπ κλπ. και εξυπηρετηθήκαμε.

    Εννοείται πως σπάνια πατάμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.