Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Τι λέει ο πατέρας του ξυλοδαρμένου ληστή Δημήτρη Μπουρζούκου;

Πατέρας του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου, ενός εκ των κατηγορουμένων, μίλησε στον ΒΗΜΑ FM και στην εκπομπή των Γ. Κακούση και Δ. Πετρόπουλου,για τον γιό του και είπε όλα όσα του εξομολογήθηκε ο γιός του στην ΓΑΔΑ ,που τον επισκέφθηκε...

"Ξέρω όλες τις κατηγορίες και με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Προς το παρόν, πρέπει να δω την υγεία του γιου μου. Είναι βάναυσα κακοποιημένος. Επί τέσσερις ώρες τον είχαν γονατισμένο στο τμήμα και με τον διοικητή τον χτυπούσαν με κλοτσιές στην κοιλιά και έλεγε «πάρτε τους μέσα, όχι εδώ». Είναι λόγια που μου είπε ο γιος μου και φυσικά πιστεύω αυτά και όχι αυτά που λένε τα γουρούνια. Τους βάλανε μέσα δεμένους με τα χέρια πίσω, γονατιστούς, με κουκούλα στο κεφάλι και τους χτυπούσαν. Και κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο: «Έλα, Νίκο, είναι σειρά σου». Και ήλθε και τους χτύπησε. Ο ένας λοιπόν από αυτούς που χτυπούσαν έχει μικρό όνομα «Νίκος» και είναι στο τμήμα της Βέροιας. "

7 σχόλια:

  1. Ναί όταν είχαν καλάσνικοφ θα τους έκαναν καλό. Στην συμπλοκή έγιναν όλα αυτ α που β΄λέπεις. ας είχες καλό παιδί και καλό πατέρα για να μην έτρωγε το ξύλο που δεν ήταν ΄ξύλο αλλά κολάσιμες πράξεις άχρηστες για το όνομά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακακίες λέει ο μπαμπ΄ς του εν λ΄γω Μήτσου. Άχρηστος σαν πατέρας΄. τώρα μας το λές άχρηστε πατέρα>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκουσε πατέρα, του βλάκα . Όταν όλα δείχνουν τις λειτουργίες με τα καλάσνικοφ και οι άνθρωποι έχουν κολάσιμες πράξεις. Το δικό μου το παιδί πρέπει να πάει στο σπίτι όρθιο και όχι στα τέσσερα που θελουν οι γιοί σου. Μάθετε τους όμορφιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουμε τρελαθει τελειως;Κυκλοφορουσε με καλασνικοφ για να κλεψει και καθομαστε ν ακουσουμε τι λεει ο μπαμπας του!Δυστυχως γι αυτον και ευτυχως για μας τον πιασανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙ 40 ΕΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ 20ΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΤΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανονικά θέλει μέσα και ο πατερας!!!! Αλλά είπαμε εδώ Ελλάδα... Σε λίγο καιρό έξω θα είναι και αυτά τα καθικάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ . . . . Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.