Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα 5 τρανταχτά ονόματα που έδωσαν οι εισαγγελείς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης, κατονόμασαν τους πέντε...


ανθρώπους που παρενέβησαν στο έργο τους.

Άνθρωπος, που γνωρίζει καλά όσα ανέφεραν οι "δύο" στις ένορκες καταθέσεις που έδωσαν, υπέδειξαν και μάρτυρες, οι οποίοι αναμένεται να κληθούν τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο διοικητικής εξέτασης. Αυτοί που θα κληθούν, επίσης, προφανώς θα είναι όσοι έχουν κατονομαστεί από τους δυο εισαγγελείς.

Όπως επισημαίνουν στο planet-greece, πηγές από τον Άρειο Πάγο, οι εισαγγελείς κατέθεσαν γεγονότα χωρίς χαρακτηρισμούς, τα οποία αναμένεται να αξιολογηθούν αν ήταν υπηρεσιακή ενέργεια, υπερβάλλον ζήλος ή κάτι άλλο.

Τα ονόματα που αναφέρουν οι εισαγγελείς δεν ξεπερνούν τα πέντε. Μπορεί ανάμεσα τους να είναι και ανώτερος δικαστικός.

Αν προκύψουν αδικήματα θα ασκηθούν διώξεις, όπως πρόκληση σε τέλεση αδικήματος ή παράβαση καθήκοντος. Διαφορετικά θα μπει στο αρχείο. Μέχρι τότε, όμως, έχει δοθεί εντολή να μη διαρρεύσει το παραμικρό προς τα έξω.

Το planet-greece είναι σε θέση να γνωρίζει ότι τουλάχιστον δύο άνθρωποι φέρονται να επικοινώνησαν επανηλλειμένως με τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς, για λογαριασμό κορυφαίων προσώπων της πολιτικής ζωής της χώρας.

Εντός της εβδομάδας, πάντως, αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα.

14 σχόλια:

  1. ta idia skata me ta alla mme eiste kai eseis
    lete ta 5 onomata kai den grafete tipota
    ta koroida eimaste emeis poy sas diabazoyme.ante geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ότι γράφουμε!!! Αν ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ προσεκτικά ότι ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ίσως να μην αποστέλατε αυτό το σχόλιο... το οποίο ακριβώς επειδή είμαστε οι "ίδιοι" έχουμε το σθένος όχι μόνο να το δημοσιεύσουμε αλλά και να σας απαντήσουμε.

    Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο, ελπίζουμε να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ την επόμενη φορά ΑΚΡΙΒΩΣ ότι γράφουμε και όχι ότι θα θέλατε να γράφουμε, χωρίς στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν ήταν δυνατόν να αποκαλυφθούν τα ονόματα τότε η μισή βουλή θα έπρεπε να πάει στην φυλακή.
    Είναι καλά οργανωμένη σπείρα αυτοί και δεν θα πέσουν έτσι με δύο εισαγγελάκια της σειράς που ήθελαν να τους αντικαταστήσουν γιατί αντιστάθηκαν.
    Να το θυμηθείτε ότι τίποτα δεν θα γίνει και η αγαπούλα θα φέρει την κουκούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ok,alla na mhn paraplaneite gia deytero klik...
    ton xeroume ton polemo twn kliks.
    pantws eyxaristw poy dimosieyete ta sxolia,sayto eiste wraioi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελατε τωρα δημοσιογραφια λεγεται. οι δημοσιογραφοι ειναι οι μονοι που γραφουν για αυτα που δεν γνωριζουν και δεν γραφουν για αυτα που γνωριζουν. αν δε θελετε να σας ειρωνευονται να βαλετε ελλο τιτλο στο αρθρακι σας των 30 λεξεων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ, λοιπόν, αγαπητέ φίλε πού γνωρίζεις τα πολλά και πού ξέρεις πού να τα διαβάζεις... μην ξαναδιαβάσεις το planet-greece. Πήγαινε αλλού, ξέρεις εσύ.... Εκεί που "διαβάζεις" μόνο "αλήθειες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν υπηρχε δημοσιογραφικος χωρος που γραφει μονο αληθειες....... χαχαχαχαχαχα. τελος παντων δεν εχω τιποτα με το σαιτ, αλλα ο φιλος που εγραψε οτι παραπλανειτε με τον τιτλο του επιτεθηκατε και εγω συμφωνουσα μαζι του. το τι ξερω και τι οχι δε θα το μοιραστω μαζι σας γιατι θα το βγαλετε αποκλειστικο. αν καταλαβα καλα ενοχληθηκαν και αλλοι απο τον τιτλο οποτε ή μας διωχνετε ολους ή γραφετε πιο ειλικρινα αν εχετε μια ειδηση. και σιγουρα με αλλο τιτλο θα ειμασταν πιο επιεικείς απεναντι σας. οσο για τα εσοδα νομιζω απο την επισκεψιμοτητα κερδιζεις εσοδα. αρα δεν ειναι κακο να κλικαρουμε συχνα εμεις ετσι? και τουλαχιστον εγω δεν εχω καμια σχεση με αλλα μπλογκ. εχω δικια μου εργασια ευτυχως ασχετη με το χωρο σας

      Διαγραφή
    2. "αν υπηρχε δημοσιογραφικος χωρος που γραφει μονο αληθειες....... χαχαχαχαχαχα (...)εχω δικια μου εργασια ευτυχως ασχετη με το χωρο σας" οπαδός της... κλειδαρότρυπας, σαν να λέμε, ε; Παρακολουθείτε μανιωδώς όσα δηλώνετε πώς αποστρέφεστε!!! Σχετικά με τα έσοδα... αν διαβάζατε κάποια από τις απαντήσεις που ΗΔΗ έχουμε δώσει, ίσως και να μην επιμένατε.... αλλά επιμένετε να "νομίζετε".

      Ευτυχώς δεν έχουμε καμία σχέση με τον δικό σας χώρο.

      Διαγραφή
  7. παραπλανητικος τιτλος=δημοσιογραφικος τιτλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αηδια. σαν κάποια άλλα μπλογκς. θολή φωτογραφία-τρανταχτος τίτλος-του τυπου"ποιος ηθοποιός κάνει κολοτούμπα?" καντε κλικ εδώ να δείτε (να βγάλουμε κι εμείς κανα φράγκο-αυτό δε λέγεται-εννοείται.) Άσε που έτσι βλέπουνε τις επισκέψεις αναλυτικά και κανονίζουν τη θεματολογία με βάση τα κλικς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μας εξηγήσεις "ανώνυμε λασπολόγε" πώς το planet-greece έχει έσοδα ΕΣΤΩ και 1 cent! Δε μιλάμε για λεφτά, μιλάμε για ΕΝΑ cent! Προφανώς και σε έχει ενοχλήσει πολύ η παρουσία μας στον χώρο του διαδικτύου. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να βγάζουμε "θολές φωτογραφίες - τρανταχτούς τίτλους" έτσι για να υποφέρεις εσύ και οι ομοίοι σου περισσότερο. Τράβα στο λασπο-blog σου, απ' όπου μας κρυφοκοιτάς καθημερινά μπας και μπορέσεις να "κλέψεις" τίποτα και να βγάλεις κανένα φράγκο παραπάνω.

    Σε ευχαριστούμε για το σχόλιό σου, που μας έδωσε την ευκαιρία να ξεσκεπάσουμε εσένα και τους ομοίους σου. Το planet-greece δε θα σας κάνει το χατίρι να κατεβάσει ρολά, όσο κι αν το θέλετε. Άντε γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τί τσακωνόσαστε??? εδώ μας έχουν καταφάει τα λαμόγια της κυβέρνησης και αντί να ενωθούμε, τσακωνόμαστε! Ελάτε στα συγκαλά σας και οι δύο οι πλευρές και προτείνετε τί να κάνουμε για να σωθούμε από την πλήρη εξαθλίωση στην οποία μας έχουν καταδικάσει. Ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τον αλλον τον πειραξε ο τιτλος ή η ανικανοποιητη περιεργεια που σκοτωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.