Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Και ο Κούγιας στα... ίχνη του Κουλούρη! [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]


Ο "μοντελοπνίχτης" στα ίχνη του Κουλούρη. Αγνόησε τους αστυνομικούς και με... νταηλίκι απομακρύνθηκε, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδυμάτων του τις επισημάνσεις τους. Σαν να ήταν... ανθρωπάκια, πού δεν άξιζαν της παραμικρής προσοχής...




Το θέμα αποκαλύπτει το onair24, το οποίο μάλιστα φέρνει στη δημοσιότητα και φωτογραφία - ντοκουμέντο!

http://www.onair24.gr/sites/default/files/imagecache/preview/photos/koygias_ramba.jpg

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του onair24, στην οδό 26ης Οκτωβρίου, απέναντι από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, υπάρχει μια ράμπα αναπήρων. Τη ράμπα επιτηρούσαν με αυστηρότητα σήμερα δυό αστυνομικοί, μέχρι που εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας.
Ο οποίος πάρκαρε το AUDI του, αγνοώντας επιδεικτικά τον "νόμο", παρά τις συστάσεις των αστυφυλάκων, οι οποίοι του ζήτησαν να το απομακρύνει.

Εμφανίστηκε περιπολικό το οποίο από ότι καταλάβαμε, έκανε τα στραβά μάτια και ο διαπρεπής ποινικολόγος, άφησε τελικά το AUDI του πάνω στη ράμπα. Το κίνημα «Κ.ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ» εξαπλώθηκε..

* Η φωτογραφία εστάλη από τον Μ.PR στο onair24

3 σχόλια:

  1. το θέμα είναι δικό μου, οι φωτογραφίες είναι δικές μου και το γελοίο onair24, έκλεψε τη φωτογραφία μου (φαίνεται άλλωστε από το βέλος, που σχεδίασα ο ίδιος στο photoshop), έκοψε το logo του blog και την πάσαρε ως φωτογραφία-ντοκουμέντο. Απύθμενη γελοιότητα! Πριν ασχοληθώ με το onair που δεν γνωρίζω, γνωρίζω όμως το planet-greece, σας το λέω δια την τάξιν. Eίμαι βέβαιος ότι πέσατε θύμα παραπληροφόρησης. Οι φωτογραφίες είναι βγαλμένες με τη φωτογραφική μου μηχανή και έχουν πνευματικά δικαιώματα. Αύριο θα ασχοληθώ με τον ξεφτίλα.
    Με εκτίμηση
    http://makpress.blogspot.com/2012/01/blog-post_3646.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο μερίδιο που μας αναλογεί, σας ζητούμε ταπεινά και ειλικρινά συγγνώμη, δημοσίως. Το θέμα το βρήκαμε στο onair, και τηρώντας την δεοντολογία το αναρτήσαμε με αναφορά (ενεργό link) στο εν λόγω site, πού δεν ανέφερε καμία άλλη πηγή! Και μάλιστα, κάναμε μνεία και στον άνθρωπο πού το ανέδειξε, ως οφείλαμε. Ειλικρινά, εφόσον τα πράγματα έχουν έτσι όπως τα περιγράφετε (πού δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε) έχετε κάθε λόγο να είστε θυμωμένος.

    Σε ότι μας αφορά, και πάλι σας ζητούμε δημοσίως συγγνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ, δεν είχα καμία αμφιβολία για την εντιμότητά σας, αλλά πρέπει όλοι οι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες της ενημέρωσης, να καταδικάζουμε τέτοια φαινόμενα όπως του onair24. Εμείς οι φωτογράφοι τρέχουμε όλη μέρα για να βρούμε θέμα. Και καλά, να πάρει κάποιος τη φωτογραφία και να μη βάλει πηγή, είναι κακό, αλλά σύνηθες.
    Να την κόψει όμως και να την εμφανίσει ως δικιά του, είναι ευτελισμός.
    makpress

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.