Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τι μας κρύβουν για το PSI;Διαβάστε πως μας "σταύρωσαν"

Από νωρίς το πρωί πανηγυρίζουν όλοι ότι πέτυχε το PSI και θα ελαφρυνθεί το χρέος κατά 105,7 δισ.Μας κρύβουν όμως το τι θα ακολουθήσει τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο με τα νέα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί.Και επίσης μας κρύβουν και το πιο βασικό, ότι για να...


 σβηστούν τα 105,7 δισ ευρώ , θα μας δανείσουν 130 δισ.ευρώ!!!Αυτό από μόνο του τελικά αυξάνει το χρέος.Με χοντρικούς υπολογισμούς τώρα, με το επιτόκιο 4,3% ,το οποίο θα είναι και συνεχώς αυξανόμενο εαν η Ελληνική οικονομία ορθοποδήσει,κάθε χρόνο το χρέος θα αυξάνει κατά περίπου 6 δις μόνο από τόκους.Δηλαδή εάν υπολογίσουμε μέχρι το 2030 ας πούμε, μόνο για τόκους θα έχουμε πληρώσει 72 δισ (πάντα με επιτόκιο 4,3% και πολύ χοντρικά).

Το άλλο που μας κρύβουν είναι πως από τους "κουρεμένους",οι τράπεζες ουσιαστικά δεν θα χάσουν σχεδόν τίποτα αφούς μεγάλο μέρος από τα 130 δισ.θα δοθεί σε αυτές για να στηριχθεί το τραπεζικό σύστημα.Από την άλλη, τα ταμεία,πολλά από τα οποία "κουρεύτηκαν" με το ζόρι δεν θα πάρουν σεντ.Δηλαδή τα λεφτά που πληρώναμε τόσα χρόνια στα ταμεία χάνονται.Τα ταμεία θα βρεθούν με τεράστια ελλείματα και για αυτό θα υποχρεωθούν σε μειώσεις συντάξεων, περιορισμό παροχών και σε κατάργηση πολλών κεκτημένων, τα οποία ήδη έχουμε πληρώσει εμείς τα κορόιδα.Όλοι φρόντισαν για τα λεφτά των τραπεζιτών και όχι του λαού.

Μας κρύβουν ακόμη το που θα πάνε τα 130 δισ.ευρώ που θα πάρουμε,Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Eurogroup (στο «Παράρτημα 3 – Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης – Προοίμιο – Αρθρο 6»), αναφέρεται ότι:


α) τα 30 δις ευρώ θα διατεθούν άμεσα στους ιδιώτες κατόχους ομολόγων του ελληνικού δημόσιου χρέους, (τους “επενδυτές”), που θα ενταχθούν στο λεγόμενο PSI,

β) τα 35 δις ευρώ θα διατεθούν μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στις τράπεζες των κρατών της Ευρωζώνης οι οποίες κατέχουν ελληνικά ομόλογα,

γ) τα 5,7 δις ευρώ θα διοχετευτούν για την εξόφληση τόκων ανεξόφλητων ομολόγων που έχουν ενταχθεί στο «κούρεμα».

δ) Σύμφωνα με το μνημόνιο που ψηφίστηκε, και όπως καταγράφεται στην ίδια σελίδα, τη σελίδα 241, προβλέπεται ότι από το δάνειο θα διοχετευτούν χρήματα για την περίφημη «ανακεφαλαίωση των ελληνικών τραπεζών». Το συγκεκριμένο ύψος του ποσού αυτού – κατά πολύ περίεργο τρόπο – δεν αναγράφεται. Στο συγκεκριμένο σημείο του μνημονίου που ψήφισε η Βουλή, αντί αριθμού… υπάρχει κενό (σ.σ.: αν και στο αρχικό σχέδιο γινόταν λόγος για 23 δισ. ευρώ).

Εντούτοις, εκείνο που γνωρίζουμε – και το γνωρίζουμε από τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών – είναι ότι πρόκειται για ένα ποσό το οποίο, σε κάθε περίπτωση, ξεπερνά τα 39 δισ. ευρώ που θα διατεθούν στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και θα προστεθούν στον προηγούμενο πακτωλό των δισεκατομμυρίων που από το 2009 έχουν, με την μορφή «πακέτων» και «ενισχύσεων», διατεθεί στους τραπεζίτες. (ξεπερνά κατά πολύ τα 100 δις και αν θυμάστε Παπανδρέου ,Βενιζέλος,Χρυσοχοΐδης,Παπουτσής,Παπακωνσταντίνου,Καρχιμάκης,Ραγκούσης και η παρέα τους σταύρωναν τον Καραμνλή -όχι πως αυτός ήταν καλύτερος- για τα 28δισ.ευρώ που είχε δώσει στο ΤΕΜΠΜΕ για την ενίσχυση της ρευστότητας,που δεν είδαμε βέβαια ποτέ από τους τραπεζίτες.)
Tο ΔΝΤ και η ΕΕ εκτιμούν ότι το ποσό αυτό θα κινηθεί τελικά στα 50 δισ. ευρώ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ίδιο το Μνημόνιο που ψηφίστηκε, από αυτό το «σωτήριο» δάνειο των 130 δισ. ευρώ – σ.σ.: «το μεγαλύτερο στην ιστορία», όπως ομολογούν πανηγυρίζοντας (!) οι Παπαδήμος, Σαμαράς, Παπανδρέου -τουλάχιστον τα 110 δισ. ευρώ, δηλαδή πάνω από το 85% του δανείου, πηγαίνει και εκ προοιμίου επιστρέφει – και μάλιστα με τόκο που θα τον πληρώνει ο ελληνικός λαός για δεκαετίες -στους δανειστές, στους εγχώριους και ξένους ομολογιούχους, στους τραπεζίτες, στους τοκογλύφους και τους λεγόμενους κερδοσκόπους!

Οσο για τα υπόλοιπα 20 δισ. ευρώ που απομένουν (αν απομένουν..) από το «πακέτο», είναι δεδομένο ότι θα βρίσκονται κατατεθειμένα και δεσμευμένα στον περίφημο «ειδικό λογαριασμό», ο οποίος φυσικά και δεν αφορά ούτε τους μισθούς, ούτε τις συντάξεις των εργαζομένων, αλλά τη διασφάλιση – και πάλι – των πιστωτών έναντι των τρεχουσών και μελλοντικών τοκογλυφικών τους απαιτήσεων!

Οικονομολόγοι δεν είμαστε για να πούμε τι έπρεπε να γίνει, αλλά μη μας δουλεύουν κιόλας με γελοιότητες του τύπου "για πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο".Όντως , για πρωτη φορά ένας ολόκληρος λαός πιάνετε τόσο κορόιδο.

Βγείτε τώρα να πανηγυρίσετε με τον Παπαδήμο και τον Βενιζέλο.

5 σχόλια:

  1. Μήπως το φταίξιμο είναι ΚΑΙ δικό μας, μιας και για δεκαετίες εμείς ψηφίζουμε για 1 ,2 ,3.....και βαλε τετραετίες τους ίδιους και τους ίδιους κούφιους και άχρηστους επαγγελματίες αποτυχημένους πολιτικούς ?????.ελπίζοντας σε κάποιο μελλοντικό ρουσφέτι. Και είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά μια μεγάλη μερίδα θα πράξη το ίδιο. Γιατί ;;;;;;;Με τις υγείες μας !!!!!!!!!.
    ΠΡΟΤΑΣΗ.
    Ψήφο ΜΟΝΟ σε ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΩΜΕΝΟΥΣ στην πολιτική. Όσο και άγνωστοι να είναι είναι 100% σίγουρο ότι θα είναι πολύ καλύτεροι από τις άχρηστες ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ τους παλαιούς πολιτικάντηδες
    ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ , ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ
    ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ Ε ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΗΣ 10-3-12 4.38 ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΜΗΠΩΣ........ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΙΕΡΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!!!!!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ...... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΥΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΞΕΙ.. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΘΝΟΛΑΟΠΡΟΔΟΤΕΣ,<> ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ<< ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ>>!!!!!ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ !!!ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΥΛΙΑ!ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΤΙ ΜΕΜΩΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΚΡΗΞΕΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...... ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΟΥΝ!!!ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ??? ΜΑΚΑΡΙ...ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΟΥΦΙΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2012 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ!!ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΕ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ...ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΥΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΒΑΡΙΑ ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΑΡΑΤΕ ΣΠΑΘΙΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΔΩΣΤΕ ΑΛΟΙΣΜΟΝΟΙΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΕΒΥΛΩΣΑΝ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!ΕΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ,ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΙΣ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ-ΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠ"ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΩΣ ΓΡΑΦΗ Η'ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ.......ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΗΜΑΤΟς ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ!!!
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΗΜΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ(ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ?????), ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ,ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ,ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΛΕΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΥΒΡΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΓΙ"ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΗΔΗΣΙΑ ΑΠΟΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙEΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΑ ΔΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΑ ΠΑΡΚΑ ΗΡΕΜΙΑΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗΣ!ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ Θ"ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΛΙΠΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΩΣΤΑ!!ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΦΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ Η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ............ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ.......ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΙΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΕΣ Η" ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ......ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΗΧΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ,ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΗΣΙΑΣ ,ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝΤΟΥ ΓΕΝΟΥ ΜΑΣ!!!ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ)ΩΣ ΑΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ...!ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ........ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!!ΕΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την απλοικότητα των αναλύσεών σας τη ζηλεύουν τα ανά τον κόσμο κινήματα του μινιμαλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ, φίλε.Ο στόχος μας είναι να καταλαβαίνουν όλοι αυτά που γράφουμε.Γι αυτό η προσέγγιση είναι απλοϊκή.Μινιμαλιστική αν το προτιμάς.Είναι όμως πραγματική.Δεν μας αρέσουν καθόλου οι συνθετοι όροι που μπερδεύουν και αποπροσανατολίζουν.Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.