Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Δείτε που καίνε τώρα πυρκαγιές στην Ελλάδα [ΧΑΡΤΗΣ LIVE]

Διαδραστικός χάρτης του Planet-Greece

Ενημερωθείτε ζωντανά, 24 ώρες το 24ωρο πού καίνε φωτιές σε όλη την Ελλάδα...



Στον διαδραστικό χάρτη του Planet-Greece βλέπετε σε real time πού καίνε φωτιές σε όλη την Ελλάδα. Κάνοντας κλικ πάνω στο εικονίδιο των πυρκαγιών σας βγάζει την ακριβή τοποθεσία όπου επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Κάνετε κλικ πάνω στα εικονίδια των πυρκαγιών για να μαθαίνετε την εξέλιξη της κάθε πυρκαγιάς ξεχωριστά σε real time.




12 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αστείος ο προηγούμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. parte to xampari.. an den prostateuseis esi to spiti sou kanenas de tha to kanei.. akoma kai autoi pou plironeis gia na to kanoun.. to mono pou tha kanoun einai na pinoun kafe kai na lene stin igeia tou kodoidou... as kanoun oi antropoi omades , as mpoun ethelontes na katagrafoun pios pernaei tin eisodo gia ta bouna to kalokairi kai as anoiksei enas logariasmos na valoun kameres.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρτε το χαμπαρι επισης αν περιμενεις απο μ.κ.ο. το καλο σου εισαι για κλαματα..Η λυση ειναι μια, καταργηση ολων των "εθελοντικων" ομαδων- καπετανατων, που λειτουργουν σαν πειρατες και πολλες φορες δυσκολευουν αντι να διευκολυνουν την κατασβεση, και υπαγωγη ολων τους στη πυροσβεστικη ωστε να υπαρχει κοινη διοικηση σε ολους τους φορεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ....

      Διαγραφή
    2. Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ! ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ .

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΙ ΣΩΣΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!! ΥΠΟΒΟΗΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Π.Υ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΤΕΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΡΗΜΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΛΚΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΣΚ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΡΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !!! ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ 4249 / 2014 ΠΕΡΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Π.Υ ( ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΩΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ Π.Χ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ Μ.Α.Π ΜΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΕΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΑΠΛΑ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!

      Διαγραφή
  5. Το ...μακεδονιας...στ χαρτη γιατι δν ειναι απλα σκοπια...λαθος....!! Διορθωστε το παρακαλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτή τη στιγμή φωτιά στην Περιοχή Σουτσίνι στην Κύμη Ευβοίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.